Ο διάσημος Ιρανός μπόξερ Fariyar Aminipour πέθανε μετά από μεγάλο ατύχημα με ποδήλατο στην υπόγεια διάβαση του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας διάσημος νεαρός Ιρανός πυγμάχος κηρύχθηκε νεκρός μετά από ένα μεγάλο ατύχημα με ποδήλατο μέσα στην υπόγεια διάβαση Chalong.

Η αστυνομία του Chalong ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 8:08 π.μ. την Πέμπτη (11 Ιανουαρίουth) μέσα στην υπόγεια διάβαση Chalong στο Chao Fa West Road.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και μέλη έκτακτης ανάγκης για να εντοπίσουν τον αλλοδαπό άνδρα αναβάτη πεσμένο στο έδαφος. Είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και αιμορραγούσε βαριά. Σε κοντινή απόσταση, οι διασώστες βρήκαν το κατεστραμμένο μεγάλο ποδήλατο. Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία του Chalong ότι το θύμα έχασε τον έλεγχο του μεγάλου ποδηλάτου του σε μια στροφή μέσα στην υπόγεια διάβαση Chalong. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε τραγικά ο θάνατός του κατά την άφιξη. Το Phuket Express σημειώνει ότι οι μοτοσικλέτες απαγορεύονται νομικά μέσα σε όλες τις υπόγειες διαβάσεις στο Πουκέτ με προειδοποιητικές πινακίδες αναρτημένες πριν από τις εισόδους. Δεν αναφέρθηκε αμέσως από τα σωστικά συνεργεία εάν το θύμα φορούσε κράνος.

Ο αναβάτης αργότερα αναγνωρίστηκε ως MR. FARIYAR AMINIPOUR, 23, Ιρανός υπήκοος. ΚΥΡΙΟΣ. Ο FARIYAR έζησε και σπούδασε ταϊλανδέζικη πυγμαχία στο Soi Ta-iad στο Tiger Muay Thai στο Chalong και είναι γνωστός μποξέρ στο πρόγραμμα πυγμαχίας ONE Lumpinee. Το προφίλ του στην πυγμαχία θα το βρείτε εδώ.

Η αστυνομία του Chalong σχεδίαζε να επανεξετάσει το υλικό κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, όπως είναι τυπικό για αυτούς τους τύπους ατυχημάτων.

Το Phuket Express εκφράζει τα συλλυπητήρια του στους φίλους και την οικογένεια του κ. Fariyar. Ο Tiger Muay Thai, όπου προπονήθηκε, δημοσίευσε επίσης δήλωση για τον θάνατό του εδώ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.