ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο καπετάνιος της συντριβής ταχύπλοου σκάφους που σκότωσε 5χρονο Ρωσό κορίτσι στο Πουκέτ είναι θετικό για αμφεταμίνη

Chalong -

Αμφεταμίνη βρέθηκε στην κυκλοφορία του αίματος ενός καπετάνιου σκάφους όταν ένα ταχύπλοο προσέκρουσε σε βράχους κοντά στο νησί Maithon στο Chalong, σκοτώνοντας ένα πεντάχρονο κορίτσι από τη Ρωσία που βρισκόταν σε διακοπές.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένα πεντάχρονο κορίτσι από τη Ρωσία διαπιστώθηκε ότι πέθανε και ένας καπετάνιος έπεσε αναίσθητος και τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με σκάφος στο Πουκέτ. Επιπλέον, έξι ξένοι τουρίστες και ένα μέλος του πληρώματος του σκάφους υπέστησαν διάφορους τραυματισμούς όταν το ταχύπλοό τους στο ίδιο ατύχημα συνετρίβη με βράχους κοντά στο νησί Maithon στο Chalong.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Επαρχιακού Γραφείου Υγείας του Πουκέτ κ. Somsuk Sampanprateep είπε στο Phuket Express τη Δευτέρα (1 Ιανουαρίουst) ότι έγινε έλεγχος ναρκωτικών στον καπετάνιο του σκάφους που ήταν ακόμα σε κώμα. Θα υποβληθεί σε άγνωστη ιατρική επέμβαση τη Δευτέρα (1 Ιανουαρίου).st).

Στο τεστ ναρκωτικών βρέθηκε αμφεταμίνη που είναι παράνομο ναρκωτικό στην κυκλοφορία του αίματος του καπετάνιου του σκάφους. Το πλήρωμα του σκάφους ελέγχεται επίσης για ναρκωτικά, αν και τα αποτελέσματα δεν ήταν άμεσα διαθέσιμα.

Το όνομα του καπετάνιου του σκάφους δεν είχε ακόμη δημοσιοποιηθεί από τις αρμόδιες αρχές μέχρι την ώρα του Τύπου.

Η αστυνομία του Chalong δεν έχει ακόμη καταθέσει κατηγορίες σχετικά με το θανατηφόρο δυστύχημα, αναφέροντας ότι περιμένει να γίνουν ιατρικές χειρουργικές επεμβάσεις στον καπετάνιο και να δουν εάν αναρρώσει από τα τραύματά του, οπότε σχεδιάζουν να πάρουν συνέντευξη από τον άνδρα.

Τα άλλα μέλη του πληρώματος και οι επιβάτες του σκάφους συνεχίζουν να αναρρώνουν από μέτριους έως ήπιους τραυματισμούς σε τοπικές ιατρικές εγκαταστάσεις.

Σχετικά άρθρα:

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα την Τετάρτη (17 Μαΐουth) κοντά στην προβλήτα Chalong με πολλούς τραυματισμούς. Περισσότερα από δώδεκα ασθενοφόρα από την κοντινή περιοχή έφτασαν στην προβλήτα Chalong.

Συνολικά, 35 άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων Ρώσοι, Ουκρανοί, Καζακστάν, υπήκοοι του Χονγκ Κονγκ, Κινέζοι και Ταϊλανδοί μετά από πρόσκρουση τουριστικού σκάφους σε κολόνα στο Chalong του Πουκέτ.

Ένας καπετάνιος σκάφους κατηγορήθηκε για απερίσκεπτη συμπεριφορά που προκάλεσε τραυματισμούς μετά τον τραυματισμό 35 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων ξένων τουριστών, όταν ένα τουριστικό σκάφος προσέκρουσε σε μια κολόνα στο Chalong του Πουκέτ.

Ένας οδηγός σκάφους βρέθηκε θετικός σε μεθαμφεταμίνη, αφού 35 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ξένοι τουρίστες, τραυματίστηκαν όταν ένα τουριστικό σκάφος προσέκρουσε σε μια κολόνα στο Chalong του Πουκέτ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.