Πολλοί ξένοι τουρίστες τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση σκάφους σε πυλώνα στο Chalong του Πουκέτ

Πουκέτ -

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι πολλοί ξένοι τουρίστες, οι περισσότεροι Ρώσοι, τραυματίστηκαν όταν ένα τουριστικό σκάφος προσέκρουσε σε κολόνα στο Chalong του Πουκέτ.

Περισσότερα από 30 άτομα επέβαιναν στο τουριστικό σκάφος τη στιγμή της συντριβής.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα την Τετάρτη (17 Μαΐουth) κοντά στην προβλήτα Chalong με πολλούς τραυματισμούς. Περισσότερα από δώδεκα ασθενοφόρα από την κοντινή περιοχή έφτασαν στην προβλήτα Chalong.

Πολλοί τραυματίες μεταφέρθηκαν σε πολλά νοσοκομεία σε όλο το νησί.

Οι λεπτομέρειες γύρω από τη συντριβή εξακολουθούν να εκτυλίσσονται και δεν ήταν άμεσα διαθέσιμες.

Αυτή είναι μια ιστορία που αναπτύσσεται. Θα γίνουν ενημερώσεις σε αυτήν την ιστορία όταν κυκλοφορήσουν από τους αρμόδιους αξιωματούχους του Πουκέτ.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.