ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο καπετάνιος του σκάφους κατηγορήθηκε μετά από 35 τουρίστες, κυρίως αλλοδαπούς, που τραυματίστηκαν σε συντριβή σκάφους στο Πουκέτ

Chalong -

Ένας καπετάνιος σκάφους κατηγορήθηκε για απερίσκεπτη συμπεριφορά που προκάλεσε τραυματισμούς μετά τον τραυματισμό 35 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων ξένων τουριστών, όταν ένα τουριστικό σκάφος προσέκρουσε σε μια κολόνα στο Chalong του Πουκέτ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα την Τετάρτη (17 Μαΐουth) κοντά στην προβλήτα Chalong με πολλούς τραυματισμούς. Περισσότερα από δώδεκα ασθενοφόρα από την κοντινή περιοχή έφτασαν στην προβλήτα Chalong.

Συνολικά, 35 άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων Ρώσοι, Ουκρανοί, Καζακστάν, υπήκοοι του Χονγκ Κονγκ, Κινέζοι και Ταϊλανδοί μετά από πρόσκρουση τουριστικού σκάφους σε κολόνα στο Chalong του Πουκέτ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο κ. Adul Raluekmoon, τεχνικός από το ναυτικό γραφείο του Πουκέτ, είπε στο Phuket Express «Αφού ελέγξαμε πλήρως το σκάφος, δεν βρήκαμε καμία δυσλειτουργία στον κινητήρα του σκάφους ή σε άλλα μέρη του σκάφους».

Ο διοικητής της αστυνομίας της επαρχίας του Πουκέτ, υποστράτηγος Sermphan Sirikong είπε στο Phuket Express «Ο καπετάνιος του σκάφους έχει τραυματιστεί σοβαρά. Έχουμε ανακρίνει 19 μάρτυρες που βρίσκονταν στο σκάφος. Όλοι είπαν ότι πριν από το ατύχημα ο καπετάνιος του σκάφους είχε απερίσκεπτη συμπεριφορά και ότι οδήγησε το σκάφος πολύ γρήγορα».

«Αντιμετωπίζει κατηγορίες για απερίσκεπτη συμπεριφορά που προκάλεσε τραυματισμούς. Η ποινή εάν αποδειχθεί η ενοχή είναι φυλάκιση μέχρι τρία χρόνια, πρόστιμο μέχρι 60,000 μπατ ή και τα δύο.» κατέληξε ο Sermphan.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.