ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνολικά, 35 άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από συντριβή τουριστικού σκάφους σε κολόνα στο Chalong του Πουκέτ

Πουκέτ -

Συνολικά, 35 άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων Ρώσοι, Ουκρανοί, Καζακστάν, υπήκοοι του Χονγκ Κονγκ, Κινέζοι και Ταϊλανδοί μετά από πρόσκρουση τουριστικού σκάφους σε κολόνα στο Chalong του Πουκέτ.

Μόνο δύο άτομα που επέβαιναν στο σκάφος δεν τραυματίστηκαν.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα την Τετάρτη (17 Μαΐουth) κοντά στην προβλήτα Chalong με πολλούς τραυματισμούς. Περισσότερα από δώδεκα ασθενοφόρα από την κοντινή περιοχή έφτασαν στην προβλήτα Chalong.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Ο επικεφαλής του ναυτικού γραφείου του Πουκέτ κ. Chayapong Pranit είπε στο Phuket Express ότι το τουριστικό σκάφος ταξίδευε πίσω στην προβλήτα Chalong από το νησί Phi Phi. Το σκάφος βρισκόταν κοντά στο νησί Nan όταν συνέβη η σύγκρουση, το οποίο απέχει μόλις 500 μέτρα από τον προορισμό τους στην προβλήτα Chalong.

Στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 37 άτομα, 21 Ρώσοι, 1 Ουκρανός, 9 Καζακστάν, 1 Χονγκ Κονγκ, 1 Κινέζος και τέσσερις Ταϊλανδοί.

Η τελευταία έκθεση των Κέντρων Έκτακτης Ανάγκης του Narenthorn Andaman ανέφερε ότι συνολικά 35 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από το ατύχημα με πλοίο. Δεν τραυματίστηκαν δύο άτομα που είναι υπήκοος Καζακστάν και Ταϊλανδός.

Από αυτά τα 35 άτομα που τραυματίστηκαν, 6 άτομα είχαν τραυματιστεί σοβαρά (4 Ρώσοι και 2 Ταϊλανδοί), 16 άτομα βαριά και 13 άτομα ελαφρά.

Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Πουκέτ επιβεβαίωσε ότι δεν αγνοείται κανείς από το περιστατικό.

Το περιστατικό παραμένει υπό διερεύνηση και θα έχουμε περαιτέρω κάλυψη καθώς δημοσιοποιούνται πληροφορίες.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.