Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Ξένος επιτίθεται σε αξιωματικούς μετανάστευσης και άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 έως την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Το περίφημο τελετουργικό περπατήματος στη φωτιά πραγματοποιήθηκε στο Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ.

Η χορτοφαγική πομπή δρόμου την Κυριακή (22 Οκτωβρίου) πραγματοποιήθηκε από το Κινεζικό Ναό Kathu, το οποίο είναι το παλαιότερο κινέζικο ιερό στο Πουκέτ.

Ραντεβού του χρόνου για χορτοφάγους!

2. Το Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ ολοκληρώθηκε με ένα εκατομμύριο κροτίδες. Το φεστιβάλ του χρόνου θα είναι από τις 3 Οκτωβρίουrd έως τον Οκτώβριο 11th 2024.

3. Ένας καταζητούμενος στην Πατάγια συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Ένας καταζητούμενος Νεοζηλανδός συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ αφού δραπέτευσε από την Ταϊλάνδη πριν από 15 χρόνια και αποφάσισε να διακινδυνεύσει να επιστρέψει.

Πιστεύεται ότι ο Freeman πίστευε ότι, καθώς είχε περάσει τόσος χρόνος από το περιστατικό, θα μπορούσε να επιστρέψει με νέο διαβατήριο και να μην του απαγορεύσουν την είσοδο.

4. Δύο αξιωματικοί μετανάστευσης τραυματίστηκαν όταν δέχθηκαν επίθεση από αλλοδαπό ενώ αναζητούσαν έναν διαφορετικό καταζητούμενο Ινδό σε βίλα στο Thalang.

Σε πολλούς αλλοδαπούς δόθηκε ισόβια απαγόρευση μετά από ένα περιστατικό που τραυματίστηκε αρκετούς αξιωματικούς μετανάστευσης όταν οι αλλοδαποί προσπάθησαν να εμποδίσουν τους αξιωματικούς μετανάστευσης να εκδώσουν ένταλμα έρευνας σε ένα ακίνητο για να αναζητήσουν και να συλλάβουν έναν καταζητούμενο Ινδό υπήκοο.

Το Phuket Express σημείωσε ότι οι αξιωματικοί μετανάστευσης του Πουκέτ δεν εντόπισαν σε ποιον δόθηκε ισόβια απαγόρευση εισόδου στην Ταϊλάνδη.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.