Δύο αξιωματικοί μετανάστευσης τραυματίστηκαν ενώ προσπαθούσαν να συλλάβουν καταζητούμενο αλλοδαπό

Πουκέτ -

Δύο αξιωματικοί μετανάστευσης τραυματίστηκαν όταν δέχθηκαν επίθεση από αλλοδαπό ενώ αναζητούσαν έναν διαφορετικό καταζητούμενο Ινδό σε βίλα στο Thalang.

Ο διοικητής της αστυνομίας της επαρχίας του Πουκέτ Υποστράτηγος Sermphan Sirikong είπε στο Phuket Express ότι την Πέμπτη (26 Οκτωβρίουth), οι αξιωματικοί μετανάστευσης του Πουκέτ και η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ πήγαν σε μια πολυτελή βίλα κοντά στην παραλία Bang Tao με ένταλμα σύλληψης από το Δικαστήριο του Πουκέτ Kwaeng για έναν Ινδό για απειλές σε άλλους.

Στην αρχή, δεν βρήκαν τον καταζητούμενο Ινδό που πίστευαν ότι κρυβόταν μέσα στη βίλα. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε ένας 30χρονος Ρώσος, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι είχε παραμονή μετά από έλεγχο ρουτίνας στο διαβατήριό του. Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Cherng Talay για απέλαση.

Τέσσερις άλλοι αξιωματικοί μετανάστευσης βρίσκονταν ακόμα στη βίλα όταν ένας άλλος άγνωστος αλλοδαπός άνδρας βγήκε με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. Επιτέθηκε στους αστυνομικούς για άγνωστους λόγους και τραυμάτισε δύο αξιωματικούς μετανάστευσης. Μετά από αυτό, περίπου τριάντα αξιωματικοί Ειδικών Όπλων και Τακτικών κλήθηκαν στο σημείο για να εξασφαλίσουν τη βίλα. Ο καταζητούμενος Ινδός συνελήφθη τελικά μαζί με άλλους πέντε αλλοδαπούς που ενεπλάκησαν στο περιστατικό, αρκετοί, σύμφωνα με πληροφορίες, σε παραμονή.

Ο υποστράτηγος Sermphan Sirikong είπε στο Phuket Express ότι εξακολουθούν να διεξάγουν έρευνες, οι λεπτομέρειες των οποίων δεν μπορούν να αποκαλυφθούν αυτή τη στιγμή. Αυτό περιελάμβανε τα ονόματα των υπόπτων.

Η αινιγματική ιστορία έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η κατάσταση εξακολουθεί να εξετάζεται από τους αξιωματούχους της Μετανάστευσης.

Αυτή είναι μια αναπτυσσόμενη ιστορία.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.