ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Καταζητούμενος Νεοζηλανδός συνελήφθη στο Πουκέτ μετά από 15 χρόνια απουσίας, είχε κατηγορίες για ναρκωτικά από την Πατάγια

Πουκέτ -

Ένας καταζητούμενος Νεοζηλανδός συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ αφού δραπέτευσε από την Ταϊλάνδη πριν από 15 χρόνια και αποφάσισε να διακινδυνεύσει να επιστρέψει.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας καταζητούμενος στην Πατάγια συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το Τμήμα Μετανάστευσης του Πουκέτ δημοσίευσε περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση την Πέμπτη (26 Οκτωβρίου). Ο ύποπτος αργότερα αναγνωρίστηκε μόνο ως ο κύριος Φρίμαν, 40 ετών, Νεοζηλανδός υπήκοος. Έφτασε στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ στον διεθνή τερματικό σταθμό από τη Σιγκαπούρη.

Ο Φρίμαν αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος αφού το Επαρχιακό Δικαστήριο της Πατάγια εξέδωσε διάταγμα με εγγύηση πριν από 15 χρόνια, περίπου το 2008. Η δικαστική απόφαση είχε ορίσει ότι του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα. Κατηγορήθηκε για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 1.

Η Phuket Immigration σημείωσε ότι δεν υπάρχει καμία λεπτομέρεια στο βιομετρικό σύστημα ότι ο Freeman είχε φύγει από τη χώρα και πιστεύεται ότι διέσχισε παράνομα τα φυσικά χερσαία σύνορα και διέφυγε το 2008 ή περίπου.

Πιστεύεται ότι ο Freeman πίστευε ότι καθώς είχε περάσει τόσος καιρός από το περιστατικό που μπορούσε να επιστρέψει με νέο διαβατήριο και να μην του απαγορεύσουν την είσοδο, ωστόσο, η Phuket Immigration τον έθεσε υπό κράτηση τόσο για τις προηγούμενες κατηγορίες όσο και για προφανώς φυγή από τη χώρα ενώ βρισκόταν εγγύηση.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.