Βρέθηκε ανδρικό σώμα να επιπλέει κοντά στην παραλία στο Thalang του Πουκέτ

Thalang -

Ένα πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε να επιπλέει κοντά σε παραλία στην περιοχή Thalang.

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το πτώμα το πρωί της Δευτέρας (5 Ιουνίουth) κοντά σε μια παραλία στο Ao Po, στην υποπεριφέρεια Pa Klok.

Η αστυνομία, το ιατρικό προσωπικό και το Phuket Express έφτασαν στην παραλία για να βρουν το πτώμα που αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο κ. Pracheun Thammawong, 59 ετών στην παραλία. Το πτώμα είχε ήδη ανασυρθεί από το νερό από ντόπιους ψαράδες για να μην παρασυρθεί από τα ισχυρά κύματα αφού κάλεσαν την αστυνομία. Στο κεφάλι του βρέθηκε μια μικρή πληγή. Πιστεύεται ότι ο κ. Pracheun πέθανε τουλάχιστον 24 ώρες πριν βρεθεί το σώμα του.

Οι συγγενείς του είπαν στην αστυνομία ότι ο κ. Pracheun φρόντιζε μόνος του τα ψάρια να πιάνουν πλωτά καλάθια στη θάλασσα. Προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του την Κυριακή (4 Ιουνίουth) αλλά απέτυχε. Ισχυροί άνεμοι και κύματα μπορεί να τον έριξαν στη θάλασσα πριν πνιγεί. Η σορός του μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για να βρεθεί η ακριβής αιτία θανάτου.

Υπήρξαν αρκετοί πρόσφατοι παρόμοιοι πνιγμοί στο Phuket:

Ένας Ρώσος τουρίστας πνίγηκε σε μια παραλία στο Thalang αφού φέρεται να αγνόησε τις κόκκινες σημαίες που δηλώνουν ότι δεν επιτρέπεται η κολύμβηση.

Ένας Ρώσος τουρίστας πνίγηκε στην παραλία Patong το Σάββατο (27 Μαΐουth) νωρίς το πρωί.

Δύο ξένοι τουρίστες διασώθηκαν αφού βρέθηκαν να αγωνίζονται στο νερό στην παραλία Patong.

Ένας άνδρας της Μιανμάρ πνίγηκε ενώ έψαχνε για ψάρια κοντά σε παραλία στο Thalang.

Το Ναυτικό Γραφείο του Πουκέτ εξέδωσε προειδοποίηση ενημερώνοντας ότι απαγορεύεται στα μικρά σκάφη να βγαίνουν από λιμάνια στην ανοιχτή θάλασσα μέχρι τις 4 Ιουνίου 2023.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.