Μικρά σκάφη στο Πουκέτ απαγορεύτηκε να πάνε στη θάλασσα

Πουκέτ -

Το Ναυτικό Γραφείο του Πουκέτ εξέδωσε προειδοποίηση ενημερώνοντας ότι απαγορεύεται στα μικρά σκάφη να βγαίνουν από λιμάνια στην ανοιχτή θάλασσα μέχρι τις 4 Ιουνίου 2023.

Ο Αρχηγός του Ναυτικού Γραφείου του Πουκέτ κ. Nachapong Pranit είπε στο Phuket Express ότι σύμφωνα με το Ταϊλανδικό Μετεωρολογικό Τμήμα (TMD), από τις 30 Μαΐουth μέχρι τον Ιούνιο 4th θα σημειωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις μαζί με ισχυρά κύματα στη Θάλασσα Ανταμάν ύψους έως και τριών μέτρων στην ανοιχτή θάλασσα ή ύψους άνω των τριών μέτρων σε περιοχή με καταιγίδα.

Το Γραφείο Ναυτιλίας του Πουκέτ εξέδωσε προειδοποίηση την Τρίτη (30 Μαΐου) για τους καπετάνιους σκαφών να είναι πιο προσεκτικοί όταν ταξιδεύουν στη θάλασσα. Σε μικρά σκάφη μήκους κάτω των 10 μέτρων ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η έξοδος από λιμάνια στην ανοιχτή θάλασσα από έως τις 4 Ιουνίου 2023.

Το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης (TMD) έχει προειδοποιήσει για ισχυρές βροχοπτώσεις σε ολόκληρη την Ταϊλάνδη και πιθανές ξαφνικές πλημμύρες στις νότιες και ανατολικές περιοχές.

  • Νότια (Θάλασσα Ανταμάν)

Πιθανή βροχή με πιθανότητα περίπου 70 τοις εκατό σε Ranong, Phang Nga, Phuket, Krabi, Trang και Satun. Τα κύματα είναι περισσότερα από τρία μέτρα σε περιοχές με καταιγίδες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.