Άνδρας της Μιανμάρ πνίγεται αφού έψαχνε για ψάρι κοντά στην παραλία στο Thalang του Πουκέτ

Thalang -

Ένας άνδρας της Μιανμάρ πνίγηκε ενώ έψαχνε για ψάρια κοντά σε παραλία στο Thalang.

Οι συνεργάτες διάσωσης ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό ότι ένας άνδρας της Μιανμάρ είχε χαθεί αφού βγήκε στη θάλασσα για να ψάξει για ψάρια κοντά στην παραλία Layan τη Δευτέρα (29 Μαΐου).

Ξεκίνησε έρευνα και το σώμα του άνδρα της Μιανμάρ βρέθηκε την Τετάρτη (31 Μαΐου). Οι συγγενείς του είπαν ότι ο άνδρας βγήκε να ψάξει για ψάρια σε δυνατά κύματα.

Το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης (TMD) έχει προειδοποιήσει για ισχυρές βροχοπτώσεις σε ολόκληρη την Ταϊλάνδη και πιθανές ξαφνικές πλημμύρες στις νότιες και ανατολικές περιοχές.

  • Νότια (Θάλασσα Ανταμάν)

Πιθανή βροχή με πιθανότητα περίπου 70 τοις εκατό σε Ranong, Phang Nga, Phuket, Krabi, Trang και Satun. Τα κύματα είναι περισσότερα από τρία μέτρα σε περιοχές με καταιγίδες.

Το Ναυτικό Γραφείο του Πουκέτ εξέδωσε προειδοποίηση ενημερώνοντας ότι απαγορεύεται στα μικρά σκάφη να βγαίνουν από λιμάνια στην ανοιχτή θάλασσα μέχρι τις 4 Ιουνίου 2023.

================================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.