Ρώσος πνίγεται στην παραλία του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας Ρώσος τουρίστας πνίγηκε σε μια παραλία στο Thalang αφού φέρεται να αγνόησε τις κόκκινες σημαίες που δηλώνουν ότι δεν επιτρέπεται η κολύμβηση.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ ειδοποιήθηκε στις 4:00 μ.μ. το Σάββατο (3 Ιουνίουrd) ότι ένας Ρώσος τουρίστας είχε πνιγεί στην παραλία Nai Thon.

Οι ναυαγοσώστες στην παραλία είπαν στην αστυνομία ότι ο τουρίστας αγνόησε την κόκκινη σημαία.

Οι ναυαγοσώστες τον προειδοποίησαν επίσης πριν τους αγνοήσει. Ο τουρίστας πνίγηκε πριν τον βγάλουν από το νερό.

Υπήρξαν πολλά περιστατικά πνιγμού τουριστών πρόσφατα στο Πουκέτ, όπως καλύψαμε παρακάτω.

Ένας τουρίστας από το Καζακστάν πνίγηκε στην παραλία Κάτα επειδή φέρεται να αγνόησε τις κόκκινες σημαίες που δηλώνουν ότι δεν επιτρέπεται η κολύμβηση.

Ένας Ρώσος τουρίστας πνίγηκε στην παραλία Patong το Σάββατο (27 Μαΐουth) νωρίς το πρωί.

Δύο ξένοι τουρίστες διασώθηκαν αφού βρέθηκαν να αγωνίζονται στο νερό στην παραλία Patong.

Ένας άνδρας της Μιανμάρ πνίγηκε ενώ έψαχνε για ψάρια κοντά σε παραλία στο Thalang.

Το Ναυτικό Γραφείο του Πουκέτ εξέδωσε προειδοποίηση ενημερώνοντας ότι απαγορεύεται στα μικρά σκάφη να βγαίνουν από λιμάνια στην ανοιχτή θάλασσα μέχρι τις 4 Ιουνίου 2023.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.