Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Η επιδρομή στο μπαρ αποκαλύπτει τη σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών, επισκέψεις PM και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 έως την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Επτά άτομα συνελήφθησαν για φερόμενη παράνομη επεξεργασία μπουμπουκιών κάνναβης στην οδό Bangla και στο Soi Sane Sabai στην Πατόνγκ.
    Κατηγορούνται ότι επεξεργάζονταν ελεγχόμενα βότανα (μπουμπούκια κάνναβης) χωρίς άδεια.
  2. Ο τουρισμός του Πουκέτ έχει ανακάμψει γρήγορα, αλλά χρειάζονται ακόμα 17,000 υπάλληλοι καθώς έρχονται περισσότεροι ξένοι τουρίστες.

Οι Κινέζοι τουρίστες επιστρέφουν και μια νέα και αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά είναι οι Καζακστάν τουρίστες.

3. Σε ένα παράνομο μπαρ στην οδό Bangla στην Πατόνγκ έγινε έφοδος που αποκάλυψε ανήλικες ιερόδουλες με έξι θύματα να διασωθούν. Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι που ισχυρίζονται ότι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του μπαρ είναι αλλοδαπός.

Πέντε ανώτεροι αστυνομικοί της Patong μεταφέρθηκαν μετά από έφοδο σε ένα παράνομο μπαρ στην οδό Bangla στην Πατόνγκ, όπου αποκαλύφθηκαν έξι θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών που διασώθηκαν, ανήλικοι κάτω των δεκαοκτώ ετών.

Ένας αλλοδαπός ιδιοκτήτης διέφυγε σε μια γειτονική χώρα μετά από επιδρομή σε μπαρ στην οδό Bangla, όπου αποκαλύφθηκαν ανήλικοι που έπεσαν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών. ฺ

4. Ο Δήμος Rassada σχεδιάζει το έργο «Green in the City» στο Koh Sirey, Rassada. Το έργο των 300 εκατομμυρίων μπατ θα προταθεί στον Πρωθυπουργό Prayut Chan-o-cha, ο οποίος θα επισκεφθεί το Πουκέτ αυτήν την Κυριακή.

Το έργο των 300 εκατομμυρίων μπατ προτάθηκε στον Πρωθυπουργό Prayut Chan-o-cha που επισκέφθηκε το Πουκέτ την περασμένη Κυριακή (19 Μαρτίουth).

5. Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης στρατηγός Prayut Chan-o-cha θα επισκεφθεί το Πουκέτ την Κυριακή (19 Μαρτίου).th).

Ο πρωθυπουργός Prayut Chan-O-Cha έφτασε στο Πουκέτ χθες (19 Μαρτίου). Επιθεώρησε επίσης μια περιοχή όπου η Specialized Expo 2028 – Phuket, Ταϊλάνδη αναμένεται να διεξαχθεί στο Mai Khao, Thalang, εάν έχει επιλεγεί να φιλοξενήσει το Πουκέτ.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.