ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ξένος ιδιοκτήτης εγκαταλείπει την Ταϊλάνδη μετά από επιδρομή σε μπαρ στην Πατόνγκ αποκαλύπτει σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών, ύποπτο δίκτυο στην Πατάγια και την Μπανγκόκ

Πατόνγκ –

Ένας αλλοδαπός ιδιοκτήτης διέφυγε σε μια γειτονική χώρα μετά από επιδρομή σε μπαρ στην οδό Bangla, όπου αποκαλύφθηκαν ανήλικοι που έπεσαν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών. ฺ

Ο Big Joke, ο πιο γνωστός αστυνομικός της Ταϊλάνδης Surachate Hakparn, είπε ότι το μπαρ έχει πολλά δίκτυα και συνδέσεις στην Πατάγια και την Μπανγκόκ.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Σε ένα παράνομο μπαρ στην οδό Bangla στην Πατόνγκ έγινε έφοδος που αποκάλυψε ανήλικες ιερόδουλες με έξι θύματα να διασωθούν. Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι που ισχυρίζονται ότι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του μπαρ είναι αλλοδαπός.

Πέντε ανώτεροι αστυνομικοί της Patong μεταφέρθηκαν μετά από έφοδο σε ένα παράνομο μπαρ στην οδό Bangla στην Πατόνγκ, όπου αποκαλύφθηκαν έξι θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών που διασώθηκαν, ανήλικοι κάτω των δεκαοκτώ ετών.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο «Big Joke», ο βοηθός επίτροπος της αστυνομίας Surachate Hakparn, έφτασε στο Πουκέτ σήμερα (18 Μαρτίουth) για παρακολούθηση της υπόθεσης.

Ο «Big Joke» είπε στο Phuket Express ότι το μπαρ σχετίζεται με ένα άλλο δίκτυο μπαρ στην Μπανγκόκ και την Πατάγια. Το μπαρ μπορεί να λειτουργούσε ως υποψήφιος στον οποίο οι Ταϊλανδοί είχαν εγγραφεί για αυτούς με κάποιους ξένους μετόχους. Αναφέρθηκε επίσης ότι ο κύριος αλλοδαπός ιδιοκτήτης ήταν παντρεμένος με υπήκοο Ταϊλάνδης.

Ο πραγματικός ξένος ιδιοκτήτης έχει πλέον καταφύγει από την Ταϊλάνδη στο Λάος, είπε ο Big Joke, ο οποίος συνήθως ακούει το παρατσούκλι του που αποκτά λόγω της αίσθησης του χιούμορ και της αγάπης του για το ταϊλανδέζικο γεύμα Jok.

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης συνεχίζει την έρευνα με την άλλη χώρα όπου διέφυγε και παρακολουθεί πελάτες που χρησιμοποιούσαν τις υπηρεσίες του μπαρ, και συγκεκριμένα αυτούς που αλληλεπιδρούσαν με ανηλίκους.

Η αστυνομία επιθεωρεί επίσης μπαρ στο Πουκέτ, την Πατάγια και την Μπανγκόκ αυτό το Σαββατοκύριακο για να διασφαλίσει ότι κανένας χώρος δεν εκμεταλλεύεται ανηλίκους.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.