Επτά άτομα συνελήφθησαν στην Πατόνγκ για φερόμενη παράνομη επεξεργασία μπουμπουκιών κάνναβης

Πατόνγκ –

Επτά άτομα συνελήφθησαν για φερόμενη παράνομη επεξεργασία μπουμπουκιών κάνναβης στην οδό Bangla και στο Soi Sane Sabai στην Πατόνγκ.

Το βράδυ της Δευτέρας (13 Μαρτίουth) μια ομάδα ιατρικού προσωπικού από το Τμήμα Παραδοσιακής Ιατρικής της Ταϊλάνδης και την αστυνομία της Patong επιθεώρησαν καταστήματα κάνναβης στην οδό Bangla και στο Soi Sane Sabai.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι επτά άτομα συνελήφθησαν. Κατηγορούνται ότι επεξεργάζονταν ελεγχόμενα βότανα (μπουμπούκια κάνναβης) χωρίς άδεια.

Αξιωματούχοι του Τμήματος Παραδοσιακής Ιατρικής της Ταϊλάνδης είπαν στο Phuket Express ότι στο Πουκέτ, υπάρχουν 1,244 χώροι εγγεγραμμένοι για την πώληση κάνναβης και 1,192 έχουν λάβει νόμιμες άδειες, σύμφωνα με το τελευταίο αρχείο μέχρι τον Μάρτιο. Αυτός ο αριθμός είναι ο νούμερο ένα σε κάθε επαρχία στην Ταϊλάνδη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.