Περισσότερα από 500 ατυχήματα με μοτοσικλέτες σε δύο μήνες στο Πουκέτ με ξένους τουρίστες, λένε αξιωματούχοι

Πουκέτ -

Περισσότερα από 500 ατυχήματα με μοτοσικλέτες στο Πουκέτ έχουν εμπλακεί σε ξένους τουρίστες μέσα σε μόλις δύο μήνες, δήλωσαν αρμόδιοι αξιωματούχοι.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (22 Φεβρουαρίουnd) και είχε την ηγεσία του Αντικυβερνήτη του Πουκέτ Arnuparb Rodkhwan Yodrabam.

Ο αντικυβερνήτης Arnuparb είπε στο Phuket Express. «Πολλά ατυχήματα πρόσφατα εμπλέκουν ξένους αναβάτες μοτοσυκλετών».

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Είκοσι Γάλλοι δρομείς μοτοσικλετών συνελήφθησαν αφού προκάλεσαν δημόσια όχληση.

Σαράντα τέσσερις ξένοι οδηγοί συνελήφθησαν στην Πατόνγκ επειδή δεν είχαν άδεια οδήγησης.

Ο Επικεφαλής του Προξενείου του Γαλλικού Γραφείου στο Πουκέτ συναντήθηκε με την αστυνομία της Πατόνγκ μετά τη σύλληψη 20 Γάλλων μοτοσικλετιστών.

Μια ομάδα ξένων μοτοσικλετιστών φέρεται να προειδοποιήθηκε ότι ήταν δημόσια ενόχληση πριν ξεσπάσει καυγάς με ντόπιους στην οδό Bangla στην Πατόνγκ.

Δύο αλλοδαποί και τρεις Ταϊλανδοί συνελήφθησαν μετά από καυγάδες για αγώνες μοτοσικλετών στην Πατόνγκ.

Ένας Γάλλος αναβάτης μοτοσικλέτας κατηγορήθηκε για χτύπημα και τρέξιμο μετά από σοβαρούς τραυματισμούς ενός Ταϊλανδού πεζού στην Πατόνγκ.

«Στα περισσότερα ατυχήματα οι ξένοι τουρίστες έχουν νοικιάσει μηχανάκια. Το ογδόντα τοις εκατό από αυτούς δεν έχουν άδεια οδήγησης, κάποιοι φορούσαν μαγιό, οδηγούσαν με μεγάλη ταχύτητα και δεν ήταν εξοικειωμένοι με διαδρομές. Από τον Ιανουάριο έως τον Φεβρουάριο υπήρξαν περισσότερα από 500 ατυχήματα με ξένους τουρίστες», εξήγησε ο αντικυβερνήτης Arnuparb.

«Προσπαθούμε να λύσουμε σταθερά προβλήματα σχετικά με τις επιχειρήσεις ενοικίασης μοτοσυκλετών που ενοικιάζουν σε τουρίστες χωρίς την κατάλληλη τεκμηρίωση για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και αγώνων μοτοσικλετών», πρόσθεσε ο αντικυβερνήτης Arnuparb.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.