44 αλλοδαποί οδηγοί συνελήφθησαν στην Πατόνγκ χωρίς άδεια οδήγησης

Πατόνγκ –

Σαράντα τέσσερις ξένοι οδηγοί συνελήφθησαν στην Πατόνγκ επειδή δεν είχαν άδεια οδήγησης.

Η καταστολή ξεκίνησε χθες το βράδυ (9 Φεβρουαρίουth) μετά είκοσι Γάλλοι δρομείς μοτοσικλετών συνελήφθησαν αφού προκάλεσαν δημόσια ενόχληση αυτή την εβδομάδα.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι χθες το βράδυ από τις 7:30 μ.μ. έως τις 10:30 συνέλαβε 39 αλλοδαπούς οδηγούς επειδή δεν φορούσαν κράνος, 44 χωρίς άδεια οδήγησης και οκτώ επειδή πηδούσαν στα κόκκινα φανάρια.

Κατασχέθηκαν XNUMX ενοικιαζόμενες μοτοσικλέτες και θα κινηθούν νομικά μέτρα κατά των χειριστών ενοικίασης μοτοσικλετών που επέτρεπαν σε οδηγούς χωρίς άδεια οδήγησης να νοικιάζουν μοτοσικλέτες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.