Είκοσι Γάλλοι μοτοσικλετιστές συνελήφθησαν στην Πατόνγκ – ΒΙΝΤΕΟ

Πατόνγκ –

Είκοσι Γάλλοι δρομείς μοτοσικλετών συνελήφθησαν αφού προκάλεσαν δημόσια όχληση.

Βίντεο από δεκάδες αλλοδαπούς με μοτοσικλέτες που αγωνίζονται χθες το βράδυ στην Πατόνγκ έχουν γίνει viral στις τοπικές ομάδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας οργή και πολλά παράπονα από κατοίκους της περιοχής που ισχυρίστηκαν ότι ήταν σοκαρισμένοι και τρομοκρατημένοι με τη συμπεριφορά.

Οι «ανήσυχοι πολίτες» είπαν ότι ο αγώνας ήταν ενοχλητικός για τους κατοίκους που προσπαθούσαν να χαλαρώσουν και δυνητικά επικίνδυνος. Οι περισσότεροι δρομείς δεν φορούσαν προστατευτικά κράνη μοτοσικλετών όπως απαιτείται από τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης, πρόσθεσαν οι καταγγέλλοντες.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Patong, συνταγματάρχης Sujin Nilbodee, διέταξε την Τροχαία της Patong να καταστείλει τους ξένους δρομείς μοτοσικλετών.

Η αστυνομία της Patong ανέφερε ότι συνελήφθησαν 20 από τους Γάλλους δρομείς μοτοσικλετών. Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για περαιτέρω νομικές ενέργειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδόν όλοι είχαν νοικιάσει μηχανάκια και έκαναν διακοπές. Τα ονόματά τους δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα και δεν έκαναν καμία δημόσια δήλωση για τη συμπεριφορά τους.

Ο συνταγματάρχης Sujin είπε στο Phuket Express ότι οι φορείς εκμετάλλευσης ενοικίασης μοτοσικλετών θα πρέπει να ενημερώνουν τους τουρίστες να μην προκαλούν δημόσια ενόχληση κάνοντας αγώνες στους δρόμους. Η Τροχαία της Πατόνγκ θα αυξήσει τις περιπολίες για να πατάξει τους δρομείς μοτοσικλετών στην περιοχή.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.