ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Γάλλος Πρόξενος στο Πουκέτ συναντά την αστυνομία της Πατόνγκ μετά τη σύλληψη Γάλλων μοτοσικλετιστών

Πατόνγκ –

Ο Επικεφαλής του Προξενείου του Γαλλικού Γραφείου στο Πουκέτ συναντήθηκε με την αστυνομία της Πατόνγκ μετά τη σύλληψη 20 Γάλλων μοτοσικλετιστών.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Είκοσι Γάλλοι δρομείς μοτοσικλετών συνελήφθησαν αφού προκάλεσαν δημόσια όχληση.

Την Παρασκευή, (10 Φεβρουαρίουth), ο Επικεφαλής του Προξενείου του Γαλλικού Γραφείου στο Πουκέτ συναντήθηκε με την αστυνομία του Πατόνγκ και την τουριστική αστυνομία του Πουκέτ.

Ο Επικεφαλής του Προξενείου του Γαλλικού Γραφείου στο Πουκέτ έλαβε επιστολή συνεργασίας για να δημοσιοποιήσει σε Γάλλους τουρίστες που επισκέπτονται το Πουκέτ και την Ταϊλάνδη για να τους ενημερώσει σχετικά με τους νόμους κυκλοφορίας της Ταϊλάνδης και να έχουν απαιτούμενες άδειες οδήγησης.

Ο Επικεφαλής του Προξενείου του Γαλλικού Γραφείου στο Πουκέτ θα ενημερώσει τη Γαλλική Πρεσβεία στην Ταϊλάνδη για την επιστολή και θα ζητήσει να ενημερώσει καλύτερα τους τουρίστες για τους κανόνες και τους κανονισμούς σχετικά με την οδήγηση στην Ταϊλάνδη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.