Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ την περασμένη εβδομάδα: Τρεις αλλοδαποί υπό κράτηση στο δικαστήριο, ο πρωθυπουργός Prayut επισκέφθηκε το Πουκέτ, το Μουσικό Φεστιβάλ και άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας στο Πουκέτ, από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 έως την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Τρεις αλλοδαποί που φέρεται να ενεπλάκησαν σε ένα περιστατικό στο οποίο μια Ρωσίδα έπεσε μέχρι θανάτου από συγκυριαρχία στην Πατόνγκ τον περασμένο μήνα, εξακολουθούν να αρνούνται όλες τις κατηγορίες και τώρα βρίσκονται υπό κράτηση στο Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ.

Ο διοικητής της αστυνομίας της επαρχίας του Πουκέτ, Αντισυνταγματάρχης Sermpan Sirikong είπε στο Phuket Express, «Επιμένουν να μιλούν στη δικαστική διαδικασία μόνο όταν έχουν τα δικαιώματά τους να το κάνουν αυτό».

2. Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut Chan-O'Cha έφτασε στο Πουκέτ στις 6 Ιουνίουth. Αρχικά επισκέφτηκε το Phuttha Mongkol Nimit School και έδωσε εκπαιδευτικές προτάσεις και ένα MOU (Memorandum of Understanding) για την υπογραφή ενός Σχολείου Συνεργασίας.

Καθώς το Πουκέτ είναι μια σημαντική τουριστική πόλη με πολλά επαγγέλματα και επιχειρήσεις που εξυπηρετούν ξένους τουρίστες, οι εργαζόμενοι πρέπει να δώσουν προτεραιότητα στις αγγλικές δεξιότητές τους, σύμφωνα με τις προτάσεις αξίας του Partnership School Project.

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut Chan-O'Cha ηγήθηκε των εγκαινίων του Συνεδρίου Τουρισμού της Ταϊλάνδης 2022 στο Beyond Resort Kata στο Πουκέτ.

Ο Πρωθυπουργός Prayut εκφώνησε την εναρκτήρια ομιλία με τα εξής: «Πρώτα απ' όλα, το έργο Phuket Sandbox ήταν μια επιτυχία που έγινε πρότυπο για άλλες χώρες για την τόνωση του τουρισμού και της οικονομίας.

3. Το «Rock on the Beach Music Festival» θα πραγματοποιηθεί αυτόν τον μήνα σε δύο από τους πιο όμορφους προορισμούς της Νότιας Ταϊλάνδης – το Πουκέτ από 17-19 Ιουνίου και το Krabi από τις 24-26 Ιουνίου.

Για το Πουκέτ θα βρίσκεται στο πάρκο Dolphin στην παραλία Patong. Θα πραγματοποιηθούν παραθαλάσσιες συναυλίες από γνωστούς καλλιτέχνες, όπως οι Vi Violet, Ink Waranthon και The Parkinson band

4. Ένα τρίχρονο κορίτσι πέθανε αφού φέρεται να δέχτηκε επίθεση από τη θετή μητέρα και τον πατέρα της στο Chalong.

Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για επίθεση σε άλλο άτομο μέχρι θανάτου.

5. Ένας 47χρονος βρέθηκε νεκρός αφού φέρεται να παρασύρθηκε στη θάλασσα από ένα κύμα ενώ ψάρευε κοντά σε μια παραλία στο Thalang στις 5 Ιουνίουth και βρέθηκε την επόμενη μέρα 6 Ιουνίουth.

Η σορός του ανασύρθηκε από τη θάλασσα, η οποία διήρκεσε περισσότερες από δύο ώρες.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.