Ένα τρίχρονο παιδί πεθαίνει αφού φέρεται να δέχτηκε επίθεση από θετή μητέρα και πατέρα στο Chalong

Chalong -

Ένα τρίχρονο κορίτσι πέθανε αφού φέρεται να δέχτηκε επίθεση από τη θετή μητέρα και τον πατέρα της στο Chalong.

Η είδηση ​​αποκαλύφθηκε στον Τύπο σήμερα (8 Ιουνίου). Ο Αστυνομικός Διοικητής της Περιφέρειας 8, Αντισυνταγματάρχης Amphon Buarabphon είπε στο Phuket Express, «Η αστυνομία Chalong ειδοποιήθηκε από το Νοσοκομείο Chalong την Κυριακή (5 Ιουνίου 2022) ότι ένα τρίχρονο κορίτσι κηρύχθηκε νεκρό».

«Ο πατέρας της, ο κ. Wanwichai Teanhom, 28 ετών, είπε στην αστυνομία ότι η κόρη του έκανε εμετό και ένιωσε ένταση. Την πήγε στο νοσοκομείο την Κυριακή 5 Ιουνίου, αλλά πέθανε τραγικά. Διεξήχθη νεκροψία και βρέθηκαν συνολικά 23 μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα της, οι οποίοι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή προκλήθηκαν από συμπαγή αντικείμενα και αμβλύ τραυματικό αντίκτυπο περίπου μία έως δύο εβδομάδες πριν διαπιστωθεί ο θάνατός της. Η αιτία θανάτου του κοριτσιού ήταν αιμορραγία μέσα στο στομάχι της μετά από μώλωπες στα έντερα της», εξήγησε ο αντισυνταγματάρχης Amphon.

«Η αστυνομία του Chalong συνέχισε την έρευνά της. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η τρίχρονη δέχθηκε επίθεση από τη θετή μητέρα της κα Wanwilai Saneang, 28 ετών και τον πατέρα της, κύριο Wichai Teanhom, 28 ετών», πρόσθεσε ο αντισυνταγματάρχης Amphon.

«Χθες, (7 Ιουνίου), εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ και για τους δύο. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για επίθεση σε άλλο άτομο μέχρι θανάτου, ενώ η κ. Wanwilai αντιμετωπίζει πρόσθετες κατηγορίες για επίθεση σε άλλους που προκάλεσαν ψυχικές και σωματικές βλάβες. Συνελήφθησαν από την αστυνομία του Chalong σήμερα (8 Ιουνίου)», σημείωσε ο αντισυνταγματάρχης Amphon.

Οι ύποπτοι δεν είχαν κάνει αμέσως δημόσια δήλωση μετά τη σύλληψή τους και ήταν άγνωστο εάν είχαν εξασφαλίσει νομική εκπροσώπηση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.