Απολαύστε το «Rock on the Beach Music Festival» στο Πουκέτ και το Κράμπι – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Πουκέτ και το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Κράμπι, αυτό το συναρπαστικό παραθαλάσσιο φεστιβάλ υπόσχεται άφθονη μουσική, φαγητό και διασκέδαση σε ένα όμορφο περιβάλλον.

Μπανγκόκ, 10 Ιουνίου 2022 – Η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης (TAT) είναι στην ευχάριστη θέση να προσκαλέσει έναν και όλους στο «Rock on the Beach Music Festival» που θα πραγματοποιηθεί αυτόν τον μήνα σε δύο από τους πιο όμορφους προορισμούς της Νότιας Ταϊλάνδης – το Πουκέτ από 17-19 Ιουνίου και το Krabi από 24-26 Ιουνίου.

Η κ. Thapanee Kiatphaiboon, Αναπληρωτής Κυβερνήτης της TAT για το Εσωτερικό Μάρκετινγκ, είπε: «Το Rock on the Beach Music Festival είναι μια δραστηριότητα στο πλαίσιο του έργου Thailand Festival Experience και με την ιδέα των 6F, 4M soft-power foundation της Ταϊλάνδης – συγκεκριμένα Food, Film , Μόδα, Φεστιβάλ, Πάλη, Φιλία, Μουσική, Μουσείο, Δάσκαλος και Μέτα. Και, σύμφωνα με το «Επίσκεψη της Ταϊλάνδης Έτος 2022-2023: Καταπληκτικά Νέα Κεφάλαια», η εκδήλωση στοχεύει στην αύξηση του αριθμού των ποιοτικών τουριστών στην Ταϊλάνδη και στη δημιουργία μιας διαφορετικής εμπειρίας για τους Ταϊλανδούς και τους ξένους τουρίστες.

Θεωρούμενη ως το «Φεστιβάλ της απόλυτης ευτυχίας στο Ανταμάν», η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πουκέτ από τις 17 έως τις 19 Ιουνίου 2022, από τις 15.00:22.00 έως τις XNUMX:XNUMX. στο πάρκο Dolphin στην παραλία Patong. Θα υπάρξουν παραθαλάσσιες συναυλίες από γνωστούς καλλιτέχνες, όπως οι Vi Violet, Ink Waranthon και The Parkinson band, καθώς και ένα ιδιαίτερο highlight ενός σόου flyboard και μια ποικιλία από επιδείξεις χαρταετού.

Μετακομίζοντας στο Krabi από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου 2022, η εκδήλωση θα διαρκέσει από τις 15.00:22.00 έως τις XNUMX:XNUMX. στη μαρίνα Tacola Yacht. Παραθαλάσσιες συναυλίες θα πραγματοποιηθούν από γνωστούς καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων των ETC., TWOPEE και Ben Chalatit, μαζί με ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μιας εκθαμβωτικής προβολής drone και χορογραφώντας drones με διάφορα γράμματα και μορφές.

Και οι δύο χώροι θα περιλαμβάνουν επίσης παραστάσεις τοπικού χορού, όπως «Baba Nyonya» ή χορός Peranakan, και χορός Tari Kipas, ένα σύγχρονο κουκλοθέατρο και σύγχρονος χορός Nora, καθώς και δραστηριότητες όπως τοπικές ζωγραφιές με αναμνηστικά μπατίκ. Τοπικά τρόφιμα και προϊόντα από κοινοτικές επιχειρήσεις στο Πουκέτ και το Κράμπι θα πωλούνται και οι θαμώνες των φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν διάσημα πιάτα και από τους δύο προορισμούς.

Η TAT συνεργάζεται επίσης με τους τουριστικούς φορείς στο Πουκέτ και το Κράμπι, συμπεριλαμβανομένων ταξιδιωτικών γραφείων, ξενοδοχείων και εστιατορίων για να προσφέρει 3,000 κουπόνια, αξίας 200 μπατ το καθένα, τα οποία οι τουρίστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν στην εκδήλωση για εκπτώσεις σε τρόφιμα και τοπικά προϊόντα στην εκδήλωση.

«Υποσχόμενοι να είναι μια συναρπαστική εκδήλωση φεστιβάλ με άφθονη ζωντανή μουσική από διάφορους καλλιτέχνες και νόστιμο φαγητό για να απολαύσετε σε μια όμορφη παραλία, περίπου 2,500 Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες αναμένεται να παρακολουθήσουν το Rock on the Beach Music Festival κάθε μέρα, συνολικά τουλάχιστον 15,000 τουρίστες σε όλη την εκδήλωση. Αυτό θα βοηθήσει στην προώθηση της στρατηγικής για τον τουρισμό της Ταϊλάνδης για τη δημιουργία πολύτιμων εμπειριών με γνώμονα τον βιώσιμο τουρισμό και τη βιώσιμη κατανομή εισοδήματος σε όλη την τοπική κοινότητα και τη συνολική οικονομία της χώρας», πρόσθεσε η κ. Thapanee.

Το Rock on Beach Music Festival θα λάβει χώρα στο πλαίσιο των μέτρων δημόσιας υγείας και υγιεινής της Amazing Thailand Safety and Health Administration (SHA) με τη μορφή εκδήλωσης χωρίς COVID-XNUMX. Οι επισκέπτες του φεστιβάλ παρακαλούνται να τηρούν τις οδηγίες δημόσιας υγείας ανά πάσα στιγμή.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Γραφείο TAT Phuket στο Τηλ: +66 (0) 7621 1036, Γραφείο TAT Krabi στο
Τηλ: +66 (0) 7562 2163, ή 1672 Travel Buddy.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.