Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης παραδίδει στρατηγικές στο Συνέδριο Τουρισμού της Ταϊλάνδης 2022 στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut Chan-O'Cha χθες (6 Ιουνίουth) οδήγησε τα εγκαίνια του Συνεδρίου Τουρισμού της Ταϊλάνδης 2022 στο Beyond Resort Kata στο Πουκέτ.

Μαζί με τον Πρωθυπουργό Prayut ήταν ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού της Ταϊλάνδης κ. Phiphat Ratchakitprakarn, ο Κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew και άλλοι σχετικοί αξιωματούχοι.

Ο Πρωθυπουργός Prayut εκφώνησε την εναρκτήρια ομιλία με τα εξής: «Πρώτα απ' όλα, το έργο Phuket Sandbox ήταν μια επιτυχία που έγινε πρότυπο για άλλες χώρες για την τόνωση του τουρισμού και της οικονομίας. Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο ως μέρος της πανδημίας Covid-19 τα τελευταία δύο χρόνια. Ωστόσο, η κρίση έδειξε ότι βασιζόμαστε στις τουριστικές εξελίξεις και να προχωρήσουμε. Είμαι βέβαιος ότι ο τουρισμός της Ταϊλάνδης θα επιστρέψει για να γίνει ένα κορυφαίο αξιοθέατο παγκοσμίως στο εγγύς μέλλον.»

«Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης προσπαθεί επίσης να υποστηρίξει νέα στυλ τουρισμού, όπως ο τουρισμός διατήρησης και ο τοπικός εγχώριος τουρισμός. Η τοπική οικονομία και ο μακροπρόθεσμος τουρισμός θα αναπτυχθούν ταυτόχρονα με τη διατήρηση του περιβάλλοντος. Το μέλλον του παγκόσμιου τουρισμού έχει αλλάξει γρήγορα, είναι αβέβαιο και προκλητικό. Οι τουριστικές στρατηγικές πρέπει να σχεδιαστούν για τουρισμό υψηλής ποιότητας».

«Η στρατηγική «SMILES» είναι ένα μοντέλο του καταιγισμού ιδεών στο συνέδριο καθώς η Ταϊλάνδη είναι έτοιμη να γίνει ένας σημαντικός ισορροπημένος και βιώσιμος τουριστικός προορισμός. S – Αειφορία, M – Ανθρώπινο Δυναμικό, I – Οικονομία χωρίς αποκλεισμούς, L – Εντοπισμός, E – Οικοσυστήματα S – Κοινωνική Καινοτομία.”

«Είναι η καλύτερη στιγμή που συνεργαζόμαστε μαζί για τον μελλοντικό τουρισμό. Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να λάβει προτάσεις από τις συνεδρίες καταιγισμού ιδεών για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού της Ταϊλάνδης».

Το Phuket News σημειώνει ότι κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός έβγαλε τη μάσκα του ενώ μιλούσε και είπε ότι ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε την εποχή του Covid, η οποία απέσπασε βροντερό χειροκρότημα. Οι εντολές μάσκας παραμένουν επί του παρόντος σε εθνικό επίπεδο, αν και το Κέντρο για τη διαχείριση της κατάστασης του Covid-19 πρόκειται να τις εξετάσει αργότερα αυτόν τον μήνα.

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut Chan-O'Cha έφτασε στο Πουκέτ χθες (6 Ιουνίουth). Αρχικά επισκέφτηκε το Phuttha Mongkol Nimit School και έδωσε εκπαιδευτικές προτάσεις και ένα MOU (Memorandum of Understanding) για την υπογραφή ενός Σχολείου Συνεργασίας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.