Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Συνελήφθησαν αλλοδαποί για παραμονή και κλοπή και άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στο Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024.

  1. Ένας Ρώσος που είχε υπερβεί τη διαμονή του συνελήφθη σε ξενοδοχείο στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 35χρονο Ρώσο σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Πατόνγκ.

2. Ένας 36χρονος Τυνήσιος συνελήφθη στην Πατόνγκ για κλοπή.

Ένας άνδρας αλλοδαπός έκλεψε τα πράγματα του θύματος στο τέλος του δρόμου Bangla.

3. Τρεις τρανς άτομα και τρεις ξένοι άνδρες τραυματίστηκαν μετά από μια ανεπιτυχή διαπραγμάτευση για την τιμολόγηση της συντροφιάς σε μια συγκυριαρχία στο Karon στο Mueang Phuket.

Οι άνδρες φέρεται να συμφώνησαν να δώσουν στους τρανς 4,000 μπατ ο καθένας για την ώρα τους. Τα τρία τρανς άτομα έφτασαν στο δωμάτιο της συγκυριαρχίας, αλλά οι τρεις ξένοι έδωσαν μόνο 2,000 μπατ σε έναν από τους τρανς. Στη συνέχεια ζήτησαν από τους άλλους δύο τρανς να φύγουν από το δωμάτιο και αρνήθηκαν να τους πληρώσουν. Αυτό ξεκίνησε η αντιπαράθεση.

4. Ένας παράνομος Ουκρανός ξεναγός συνελήφθη σε στρατόπεδο ελεφάντων στο Rawai, Mueang Phuket.

Το Phuket Express σημειώνει ότι οι ξεναγοί αποτελούν προστατευόμενο επάγγελμα στην Ταϊλάνδη και ότι οι άδειες εργασίας και οι βίζες δεν είναι διαθέσιμες σε αλλοδαπούς για αυτή τη δουλειά.

5. Ο κυβερνήτης του Πουκέτ επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον ίδιο, ότι δεν υπάρχει ξένη μαφία στο Πουκέτ.

«Ωστόσο, στην απίθανη περίπτωση που τους βρούμε, είμαστε έτοιμοι να καταστείλουμε και να εξαλείψουμε την παρουσία τους στην Ταϊλάνδη», λέει ο Κυβερνήτης του Πουκέτ.

Αυτά για αυτήν την εβδομάδα. Να είσαι ασφαλής!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.