Άγριος καυγάς μεταξύ Βρετανών τουριστών και τρανσέξουαλ στο Πουκέτ οδήγησε σε πολλαπλούς τραυματισμούς

Πατόνγκ –

Τρεις τρανς άτομα και τρεις ξένοι άνδρες τραυματίστηκαν μετά από μια ανεπιτυχή διαπραγμάτευση για την τιμολόγηση της συντροφιάς σε μια συγκυριαρχία στο Karon στο Mueang Phuket.

Ο καπετάνιος Surasak Sudmueang της αστυνομίας Karon ειδοποιήθηκε για το περιστατικό σε μια συγκυριαρχία στο Karon στις 4:00 π.μ. το πρωί της Πέμπτης (22 Φεβρουαρίουnd) πριν φτάσετε στην συγκυριαρχία. Ξένοι άνδρες, σύμφωνα με πληροφορίες Βρετανοί, είπαν στην αστυνομία ότι επικοινώνησαν με τρεις τρανς στην Πατόνγκ για να έρθουν στη συγκυριαρχία τους στις 3:00 π.μ. για συντροφιά και να κάνουν παρέα. Οι άνδρες φέρεται να συμφώνησαν να δώσουν στους τρανς 4,000 μπατ ο καθένας για την ώρα τους.

Τα τρία τρανς άτομα έφτασαν στο δωμάτιο της συγκυριαρχίας, αλλά οι τρεις αλλοδαποί άνδρες έδωσαν μόνο 2,000 μπατ σε έναν από τους τρανς. Στη συνέχεια ζήτησαν από τους άλλους δύο τρανς να φύγουν από το δωμάτιο και αρνήθηκαν να τους πληρώσουν. Οι τρανς θύμωσαν με τους αλλοδαπούς προτού ξεκινήσουν μια λεκτική διαμάχη που κλιμακώθηκε σε σωματική διαμάχη, με τους τρανς να συνεχίζουν να απαιτούν πληρωμή για τον χρόνο τους.

Οι τρεις τρανς ανέφεραν στην αστυνομία ότι οι τρεις αλλοδαποί άνδρες φέρεται να τους επιτέθηκαν πρώτοι. Ένας από τους τρανς χρησιμοποίησε ένα κουζινομάχαιρο, κόβοντας έναν από τους αλλοδαπούς άνδρες στο πόδι, αλλά ισχυρίστηκε ότι αυτό ήταν για να προστατευτεί από τους αλλοδαπούς και ήταν σε αυτοάμυνα.

Οι Βρετανοί άνδρες, ωστόσο, ισχυρίστηκαν ότι οι τρανς είχαν ξεκινήσει τον καυγά πετώντας αντικείμενα γύρω από το διαμέρισμα και προσπαθώντας να πάρουν βίαια τα πορτοφόλια τους, κάτι που φέρεται να έκανε τους Βρετανούς να αμυνθούν. Οι Βρετανοί αρνήθηκαν επίσης κάθε είδους προφορική σύμβαση πληρωμής.

Ένας από τους αλλοδαπούς τραυματίστηκε στο πόδι από τραύμα από πληγή. Επιπλέον, ένα από τα τρανς είχε τραυματίσει το κεφάλι και το χέρι της. Οι άλλοι δύο αλλοδαποί άνδρες και δύο τρανς τραυματίστηκαν ελαφρά.

Η Αστυνομία Καρών συνεχίζει τις έρευνες για περαιτέρω νομικές ενέργειες. Τα ονόματα όσων συμμετείχαν στον καυγά αποκρύφθηκαν από την αστυνομία.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.