Συνελήφθη Τυνήσιος για κλοπή στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας 36χρονος Τυνήσιος συνελήφθη στην Πατόνγκ για κλοπή.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (2 Φεβρουαρίου0) συνέλαβαν έναν 36χρονο Τυνήσιο (το όνομά του δεν δόθηκε από την αστυνομία της Patong).

Η σύλληψη έγινε αφού ένα άγνωστο θύμα υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της Patong. Το θύμα είπε στην αστυνομία ότι ένας άνδρας αλλοδαπός έκλεψε τα υπάρχοντα του θύματος στο τέλος του δρόμου Bangla. (Η αστυνομία της Patong δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για το θύμα).

Η αστυνομία προτού συλλάβει τον ύποπτο έλεγξε το υλικό CCTV. Από τον Τυνήσιο κατασχέθηκε μια κλεμμένη τσάντα με ένα κινητό τηλέφωνο, μετρητά 4,480 μπατ, μια κάρτα ATM και προσωπικά έγγραφα. Ο Τυνήσιος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για κλοπή.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.