Συνελήφθη οδηγός ταχύπλοου στο Κράμπι με 10 χάπια Meth

Κράμπι –

Ένας οδηγός ταχύπλοου συνελήφθη με 10 χάπια μεθαμφεταμίνης σε παραλία στο Ao Nang, Mueang Krabi.

Η ναυτική αστυνομία του Krabi είπε στο Phuket Express ότι την Πέμπτη (22 Φεβρουαρίου) έλεγξαν τυχαία οδηγούς και πληρώματα σκαφών στην παραλία Nopparat Thara στην υποπεριφέρεια Sai Thai. Ο έλεγχος έγινε αφού ειδοποιήθηκαν από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι οδηγοί σκαφών και πληρώματα φέρεται να εμπλέκονταν με παράνομες ουσίες κατά την εξυπηρέτηση τουριστών.

Αυτό προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία λόγω ενός πρόσφατου ατυχήματος στο Chalong στο οποίο ένα πεντάχρονο κορίτσι σκοτώθηκε όταν ταχύπλοο σκάφος προσέκρουσε σε βράχους ενώ ο καπετάνιος έπαιρνε μεθαμφεταμίνη. (Δες παρακάτω)

Συνέλαβαν έναν οδηγό ταχύπλοου που ταυτοποιήθηκε μόνο ως κ. Nonthawat. Του κατασχέθηκαν 10 χάπια μεθαμφεταμίνης. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Ao Nang για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή χαπιών μεθαμφεταμίνης.

Παρόμοια άρθρα:

Αμφεταμίνη βρέθηκε στην κυκλοφορία του αίματος ενός καπετάνιου σκάφους όταν ένα ταχύπλοο προσέκρουσε σε βράχους κοντά στο νησί Maithon στο Chalong, σκοτώνοντας ένα πεντάχρονο κορίτσι από τη Ρωσία που βρισκόταν σε διακοπές.

Πέντε οδηγοί σκαφών βρέθηκαν θετικοί σε παράνομες ναρκωτικές ουσίες πρόσφατα σε προβλήτα στο Thalang μετά από τυχαίο έλεγχο.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.