Πέντε οδηγοί σκαφών στο Πουκέτ βρέθηκαν θετικοί για παράνομες ναρκωτικές ουσίες

Πουκέτ -

Πέντε οδηγοί σκαφών βρέθηκαν θετικοί σε παράνομες ναρκωτικές ουσίες πρόσφατα σε προβλήτα στο Thalang μετά από τυχαίο έλεγχο.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένα πεντάχρονο κορίτσι από τη Ρωσία διαπιστώθηκε ότι πέθανε και ένας καπετάνιος έπεσε αναίσθητος και τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με σκάφος στο Πουκέτ. Επιπλέον, έξι ξένοι τουρίστες και ένα μέλος του πληρώματος του σκάφους υπέστησαν διάφορους τραυματισμούς όταν το ταχύπλοό τους στο ίδιο ατύχημα συνετρίβη με βράχους κοντά στο νησί Maithon στο Chalong.

Στο τεστ ναρκωτικών βρέθηκε αμφεταμίνη που είναι παράνομο ναρκωτικό στην κυκλοφορία του αίματος του καπετάνιου του σκάφους. Το πλήρωμα του σκάφους ελέγχεται επίσης για ναρκωτικά, αν και τα αποτελέσματα δεν ήταν άμεσα διαθέσιμα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Sophon Suwannarat έδωσε εντολή να διεξαχθούν έλεγχοι ναρκωτικών σε οδηγούς σκαφών σε προβλήτες στο Πουκέτ μετά από ένα θανατηφόρο ατύχημα με σκάφος που στοίχισε τη ζωή μιας νεαρής Ρωσίδας στο οποίο ο καπετάνιος αργότερα βρέθηκε θετικός σε αμφεταμίνες. Την Τετάρτη (3 Ιανουαρίουrd) μια ομάδα αρμόδιων αρχών διεξήγαγε τυχαία δοκιμή ναρκωτικών για οδηγούς σκαφών στην προβλήτα Ao Po στο Pa Klok.

Συνολικά, εξετάστηκαν 65 οδηγοί σκαφών. Από αυτούς, οι 5 από αυτούς βρέθηκαν θετικοί σε παράνομες ναρκωτικές ουσίες. Οδηγούνται για θεραπεία ναρκωτικών και απεξάρτηση, αλλά δεν ήταν αμέσως σαφές εάν θα έχαναν την ικανότητά τους να έχουν άδεια σκάφους ή θα αντιμετωπίσουν νομικά πρόστιμα ή κυρώσεις.

Τα ονόματα των πέντε ατόμων που βρέθηκαν θετικά δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις αρχές του Πουκέτ, ούτε αποκαλύφθηκαν τα ακριβή φάρμακα στα οποία βρέθηκαν θετικά.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.