ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Επιβεβαίωσε ότι η μετανάστευση του Πουκέτ συνελήφθη Ρώσος που φέρεται να προσέλαβε ένοπλη για να πυροβολήσει Ρώσο στο Cherng Talay

Thalang-

Η Υπηρεσία Μετανάστευσης του Πουκέτ επιβεβαίωσε ότι ένας Ρώσος που συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ φέρεται να είχε προσλάβει έναν ένοπλο για να πυροβολήσει έναν άλλο Ρώσο στη λεωφόρο Boat στο Cherng Talay.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας αλλοδαπός άνδρας πυροβολήθηκε σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε καφετέρια στη λεωφόρο σκαφών στο Thalang.

Ένας 44χρονος Ρώσος τραυματίστηκε από πυροβολισμούς ενώ βρισκόταν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο μπροστά από ένα καφέ στο Cherng Talay.

Ένας αλλοδαπός ύποπτος συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ, αφού ένας Ρώσος επιχειρηματίας τραυματίστηκε μετά από πυροβολισμό ενώ βρισκόταν σε αυτοκίνητο στο Cherng Talay σε τοπικό καφέ.

Ένας ύποπτος από το Καζακστάν συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ, αφού ένας Ρώσος επιχειρηματίας τραυματίστηκε μετά από πυροβολισμό ενώ βρισκόταν σε αυτοκίνητο σε ένα δημοφιλές καφέ στο Πουκέτ. Ο ύποπτος είχε αρχικά απαγγελθεί κατηγορίες για υπέρβαση της διαμονής.

Ένας άνδρας από το Καζακστάν, ο οποίος είναι ύποπτος ότι πυροβόλησε έναν Ρώσο που καθόταν στο αυτοκίνητό του σε ένα δημοφιλές καφέ του Πουκέτ, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της πρόθεσης για φόνο. Ένα όπλο που πιστεύεται ότι ήταν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο έγκλημα βρέθηκε σε μια λίμνη στο Cherng Talay, Thalang.

Ένας Ρώσος συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ, αφού φέρεται να ενεπλάκη στην απόπειρα δολοφονίας ενός αλλοδαπού άνδρα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο Διοικητής Μετανάστευσης της Βασιλικής Ταϊλάνδης Αντιστράτηγος Itthiphon Itthisarnronnachai αποκάλυψε στον Τύπο την Τετάρτη (27 Δεκεμβρίουth). Ότι ένας άνδρας που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Αλέξανδρος, 53 ετών, Ρώσος υπήκοος, συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ με την κατηγορία της απειλής, πρόσληψης, αιτήματος για χάρη ή υποκίνησης για απόπειρα φόνου με όπλο. (Πρόσληψη ενός δολοφόνου.)

Τον Ιούνιο του 7th του τρέχοντος έτους ο κ. Α (ψευδώνυμο), 44, Ρώσος υπήκοος, τραυματίστηκε από πυροβολισμό όπλου ενώ καθόταν στο αυτοκίνητό του στη λεωφόρο Boat στο Cherng Talay. Ο κ. Αλέξανδρος φέρεται να προσέλαβε έναν Καζακστάν ένοπλο που είχε συλληφθεί στο παρελθόν για να πυροβολήσει το θύμα. Ο Καζακστάν, παρά τα συντριπτικά στοιχεία σύμφωνα με την αστυνομία, συνεχίζει να αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Ο κ. Αλέξανδρος έφτασε στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ στις 25 Δεκεμβρίουth αυτή την εβδομάδα από τη Μόσχα. Το σύστημα σημείων ελέγχου μετανάστευσης του αεροδρομίου έδειξε ότι είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ για τον κ. Alexander για την παραπάνω κατηγορία.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, δεν είχε γίνει παράκληση ή δήλωση από τον κ. Αλέξανδρο και παρέμεινε υπό αστυνομική κράτηση για συνέντευξη σχετικά με τις εικαζόμενες κατηγορίες. Δεν ήταν γνωστό αν είχε εξασφαλίσει τη βοήθεια δικηγόρου.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.