ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ρώσος συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Πουκέτ φέρεται να εμπλέκεται σε απόπειρα δολοφονίας

Πουκέτ -

Ένας Ρώσος συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ, αφού φέρεται να ενεπλάκη στην απόπειρα δολοφονίας ενός αλλοδαπού άνδρα.

Το Phuket Immigration είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (25 Δεκεμβρίουth) το πρωί συνέλαβαν τον καταζητούμενο ύποπτο, έναν 53χρονο Ρώσο. Συνελήφθη στην περιοχή άφιξης του διεθνούς τερματικού σταθμού και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Cherng Talay.

Κατηγορείται ότι προκάλεσε σε άλλο άτομο τη διάπραξη αδικήματος με εξαναγκασμό, απειλή, μίσθωση, αίτημα για χάρη ή υποκίνηση (απόπειρα δολοφονίας Ρώσου με όπλο).

Το Phuket Express αποκρύπτει το όνομα του θύματος που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Μετανάστευση του Πουκέτ.

Το όνομα του Ρώσου υπόπτου και άλλες λεπτομέρειες για το περιστατικό δεν αποκαλύφθηκαν από αρμόδιους αξιωματικούς παρά μόνο η γενική αναφορά του περιστατικού στον Τύπο. Ο Ρώσος δεν έχει κάνει δήλωση στον Τύπο.

Η Phuket Express σημείωσε ότι το περιστατικό με πυροβολισμούς έγινε στο Cherng Talay, Thalang, επειδή ο ύποπτος οδηγήθηκε πίσω στο αστυνομικό τμήμα Cherng Talay αντί να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα Sakoo στην περιοχή του αεροδρομίου ως συνήθως.

Παρόμοια άρθρα:

Ένας αλλοδαπός άνδρας πυροβολήθηκε σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε καφετέρια στη λεωφόρο σκαφών στο Thalang.

Ένας 44χρονος Ρώσος τραυματίστηκε από πυροβολισμούς ενώ βρισκόταν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο μπροστά από ένα καφέ στο Cherng Talay.

Ένας αλλοδαπός ύποπτος συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ, αφού ένας Ρώσος επιχειρηματίας τραυματίστηκε μετά από πυροβολισμό ενώ βρισκόταν σε αυτοκίνητο στο Cherng Talay σε τοπικό καφέ.

Ένας ύποπτος από το Καζακστάν συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ, αφού ένας Ρώσος επιχειρηματίας τραυματίστηκε μετά από πυροβολισμό ενώ βρισκόταν σε αυτοκίνητο σε ένα δημοφιλές καφέ στο Πουκέτ. Ο ύποπτος είχε αρχικά απαγγελθεί κατηγορίες για υπέρβαση της διαμονής.

Ένας άνδρας από το Καζακστάν, ο οποίος είναι ύποπτος ότι πυροβόλησε έναν Ρώσο που καθόταν στο αυτοκίνητό του σε ένα δημοφιλές καφέ του Πουκέτ, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της πρόθεσης για φόνο. Ένα όπλο που πιστεύεται ότι ήταν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο έγκλημα βρέθηκε σε μια λίμνη στο Cherng Talay, Thalang.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.