ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο ύποπτος του Καζακστάν αρνείται όλες τις κατηγορίες, βρέθηκε όπλο στη λίμνη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας άνδρας από το Καζακστάν, ύποπτος ότι πυροβόλησε έναν Ρώσο που καθόταν στο αυτοκίνητό του σε ένα δημοφιλές καφέ του Πουκέτ, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της πρόθεσης για φόνο. Βρέθηκε ένα όπλο που πιστεύεται ότι ήταν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο έγκλημα σε μια λίμνη στο Cherng Talay, Thalang.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας αλλοδαπός άνδρας πυροβολήθηκε σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε καφετέρια στη λεωφόρο σκαφών στο Thalang.

Ένας 44χρονος Ρώσος τραυματίστηκε από πυροβολισμούς ενώ βρισκόταν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο μπροστά από ένα καφέ στο Cherng Talay.

Ένας αλλοδαπός ύποπτος συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ, αφού ένας Ρώσος επιχειρηματίας τραυματίστηκε μετά από πυροβολισμό ενώ βρισκόταν σε αυτοκίνητο στο Cherng Talay σε τοπικό καφέ.

Ένας ύποπτος από το Καζακστάν συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ, αφού ένας Ρώσος επιχειρηματίας τραυματίστηκε μετά από πυροβολισμό ενώ βρισκόταν σε αυτοκίνητο σε ένα δημοφιλές καφέ στο Πουκέτ. Ο ύποπτος είχε αρχικά απαγγελθεί κατηγορίες για υπέρβαση της διαμονής.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο διοικητής της αστυνομίας της επαρχίας του Πουκέτ, υποστράτηγος Sermphan Sirikong είπε στο Phuket Express το Σάββατο (10 Ιουνίουth) ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ την Πέμπτη (8 Ιουνίουth) για τον Καζακστάν ύποπτο, κ. Artur Legay, 49 ετών.

Ο κ. Legay αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία από πρόθεση και παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών. Ωστόσο, έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες και είπε στην αστυνομία ότι δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα και έχει χαρακτηριστεί ως μη συνεργάσιμος σε οποιαδήποτε ανάκριση.

Το Phuket Express σημείωσε ότι μια νομική χρέωση για «Άνοιγμα πυρός στο κοινό χωρίς λόγο» δεν αναφέρθηκε ως τρέχουσα χρέωση στον κ. Legay.

Το βράδυ της Παρασκευής (9 Ιουνίουth) το όπλο χειρός που φέρεται να χρησιμοποίησε ο κ. Λεγκάι για να πυροβολήσει τον Ρώσο, τον κ. ALEYNIKOV DMITRY, 44 ετών, βρέθηκε σε μια λίμνη που απέχει περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο.

Ο Legay δεν αναμένεται να λάβει εγγύηση, καθώς θεωρείται ότι αποτελεί κίνδυνο φυγής και θα παραμείνει υπό κράτηση στην Ταϊλάνδη εν αναμονή της δίκης.

Ο κύριος Ντμίτρι αναρρώνει από τα τραύματά του από σφαίρες σε ένα τοπικό νοσοκομείο του Πουκέτ και λέγεται ότι έχει τις αισθήσεις του, έχει επίγνωση και έχει αισιόδοξο πνεύμα. Ωστόσο, δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμη επίσημα συνέντευξη με τις αρχές επιβολής του νόμου σχετικά με το περιστατικό, λόγω της αναρρόφησης της υγείας του.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.