Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Συντριβή γερανού φορτηγού στο Πατόνγκ προκαλεί μεγάλες ζημιές και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023.

  1. Τέσσερις Δανοί τουρίστες τραυματίστηκαν όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω στο ταξί τους στο Thep Krasattri.

Οι τέσσερις Δανοί τουρίστες, όλοι στην ίδια οικογένεια, είχαν μόλις φτάσει στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ πριν το ατύχημα.

2. Ένας Ρώσος που ήταν χωρίς πουκάμισο και χωρίς παπούτσια, βρέθηκε να περπατά στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ ζαλισμένος, σκαρφαλώνοντας σε καταστήματα, προκαλώντας δημόσια ενόχληση και φαινόταν να έχει ψυχικά προβλήματα. Αργότερα κρατήθηκε για λίγο για να τον βοηθήσουν από φίλους.

Οι φίλοι του άνδρα τελικά επικοινώνησαν με επιτυχία και σύμφωνα με πληροφορίες βοηθούσαν τον άνδρα να φτάσει με ασφάλεια στον τελικό του προορισμό.

3. Ένα πτώμα που πιστεύεται ότι είναι άνδρα αλλοδαπού βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα ανοιχτά του Καρόν.

Ωστόσο, οι διασώστες δεν βρήκαν το πτώμα και αργότερα αναφέρθηκε ότι το πτώμα έφυγε μακριά.

4. Ένα φορτηγό γερανού έπεσε σε τουλάχιστον δύο στύλους ηλεκτρικού ρεύματος, δύο σπίτια και τουλάχιστον έξι αυτοκίνητα και τέσσερις μοτοσικλέτες πριν πάρει φωτιά στην Πατόνγκ. Ένα άτομο έχει τραυματιστεί.

Τα πλάνα CCTV δείχνουν ότι το φορτηγό γερανού φαινόταν να μην μπορεί να ανέβει στο λόφο πριν κινηθεί προς τα πίσω.

Προειδοποίηση για γραφικό περιεχόμενο στο βίντεο CCTV παρακάτω.

5. Η τουριστική αστυνομία της Ταϊλάνδης έλαβε μια αναφορά αγνοούμενου από Φινλανδούς γονείς ότι δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τον γιο τους καθώς ένα ανώνυμο άτομο φέρεται να υποδύθηκε έναν αστυνομικό του Πουκέτ και ζήτησε 7,000 ευρώ για να απελευθερώσει τον γιο τους.

Οι δυο τους αναμένεται να απελαθούν και να μπουν στη μαύρη λίστα, αλλά μπορεί επίσης να αντιμετωπίσουν νομικές κατηγορίες στην Ταϊλάνδη για ψευδή ισχυρισμό ότι τους απήγαγε η αστυνομία της Ταϊλάνδης και τους εκβίασαν για χρήματα.

Αυτό είναι για αυτήν την εβδομάδα, να προσέχετε και να είστε ασφαλείς!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.