Ένα άτομο τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση γερανού φορτηγού σε σπίτια και οχήματα στην Πατόνγκ – Βίντεο

Πατόνγκ –

Ένα φορτηγό γερανού έπεσε σε τουλάχιστον δύο στύλους ηλεκτρικού ρεύματος, δύο σπίτια και τουλάχιστον έξι αυτοκίνητα και τέσσερις μοτοσικλέτες πριν πάρει φωτιά στην Πατόνγκ. Ένα άτομο έχει τραυματιστεί.

Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν για το δυστύχημα το πρωί του Σαββάτου (16 Δεκεμβρίουth) στο 50 Years Hill Road στο Patong. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο γερανό φορτηγό που είχε πέσει σε σπίτια και είχε πάρει φωτιά.

Τουλάχιστον δύο στύλοι ηλεκτρικού ρεύματος, δύο σπίτια, τέσσερις μοτοσικλέτες και έξι αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένου ενός φορτηγού, υπέστησαν ζημιές. Από αυτά τα αυτοκίνητα, τρία από αυτά καταστράφηκαν ολοσχερώς από τη σύγκρουση.

Ένας άγνωστος οδηγός ενός φορτηγού είχε επίσης τραυματιστεί. Το νταλίκα είχε κολλήσει ανάμεσα στο γερανοφόρο και ένα δέντρο. Ο οδηγός του φορτηγού, το όνομα του οποίου έγινε γνωστό μόνο ως κύριος Τομ, είχε πόνο στο στήθος. Είπε ότι οδηγούσε πίσω από το φορτηγό γερανού με κατεύθυνση προς το λόφο.

Σύμφωνα με τον Τομ, το φορτηγό γερανού φαινόταν να μην μπορεί να ανέβει στο λόφο πριν κινηθεί προς τα πίσω. Αφού το γερανό φορτηγό έπεσε πάνω στο φορτηγό του και σε ένα δέντρο, πήδηξε έξω από το φορτηγό του για να γλιτώσει από τη φωτιά.

Η αστυνομία της Πατόνγκ συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω νομικές ενέργειες. Στο δυστύχημα αποδίδεται σημαντική οικονομική ζημιά.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.