Τέσσερις Δανοί τουρίστες τραυματίστηκαν μετά από συντριβή μίνι βαν στο Thalang

Thalang -

Τέσσερις Δανοί τουρίστες τραυματίστηκαν όταν ένα φορτηγό τράκαρε με το ταξί τους στο Thep Krasattri.

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 9:30 π.μ. της Δευτέρας (11 Δεκεμβρίουth) στον δρόμο Mueang Mai – Paklok. Αστυνομία, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο μίνι βαν στην άκρη του δρόμου.

Τέσσερις Δανοί τουρίστες στην ίδια οικογένεια ήταν επιβάτες του μίνι βαν και είχαν τραυματιστεί, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν μόνο ως MRS. SANNE, 47, MR. JOAKIM, 55, MR. Ο ΠΑΥΛΟΣ, 15 ετών και η Δεσποινίς ΑΓΝΕΣ, 13. Μεταφέρθηκαν όλοι σε ένα κοντινό νοσοκομείο.

Σε κοντινή απόσταση, οι συνεργάτες διάσωσης βρήκαν το κατεστραμμένο φορτηγό του οποίου ο οδηγός αναγνωρίστηκε από την αστυνομία μόνο ως ο κ. Sonthaya, 59 ετών, ο οποίος επίσης είχε τραυματιστεί.

Ο οδηγός του μίνι βαν αναγνωρίστηκε από την αστυνομία μόνο ως ο κ. Kittisak, 23 ετών. Είπε στην αστυνομία ότι έρχονταν από το διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ με κατεύθυνση προς την προβλήτα Ao Po στο Paklok. Η νταλίκα ερχόταν από την απέναντι λωρίδα. Το φορτηγό προσπαθούσε να προσπεράσει άλλο όχημα στην ίδια λωρίδα, αλλά έπεσε πάνω στο μίνι βαν.

Η αστυνομία Thalang συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Αυτό έρχεται την ίδια εβδομάδα που δύο Ινδοί τουρίστες πέθαναν σε άλλο ατύχημα με ταξί με μίνι βαν στη Νότια Ταϊλάνδη.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.