Δύο Ινδοί άντρες πεθαίνουν μετά από συντριβή μίνι βαν στο Chumphon της Ταϊλάνδης

Chumphon -

Δύο Ινδοί έχασαν τη ζωή τους ενώ τέσσερις άλλοι Ινδοί υπήκοοι τραυματίστηκαν όταν ένα μίνι βαν που ταξίδευε από το Χατ Γιάι με προορισμό την Μπανγκόκ συγκρούστηκε με φορτηγό στο Τσουμφόν.

Η αστυνομία Tha Sae ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στη 1:00 π.μ. του Σαββάτου (9 Δεκεμβρίουth) στον δρόμο Petch Kasem στο Na Kra Tam, στην περιοχή Tha Sae.

Στο σημείο έφτασαν οι πρώτες βοήθειες για να εντοπίσουν ένα φορτηγό ελαφρώς κατεστραμμένο στο δρόμο. Ο οδηγός του φορτηγού, κ. Kraisorn Klinsawang, 32 ετών, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, περίμενε στο σημείο για την επιβολή του νόμου.

Το κατεστραμμένο μίνι βαν βρέθηκε αναποδογυρισμένο σε χαντάκι εκτός δρόμου. Δύο άτομα βρέθηκαν νεκρά μέσα στο μίνι βαν που ταυτοποιήθηκαν μόνο ως MR. Ο NANDALAL, 25 ετών, και ο MR. ΜΟΧΑΜΕΝΤ, 28, και οι δύο υπήκοοι Ινδίας.

Άλλα πέντε άτομα τραυματίστηκαν, οι οποίοι ήταν τέσσερις Ινδοί τουρίστες και ο οδηγός του μίνι βαν, ο κ. Niroj Kongsuk, 50 ετών, από το Nakhon Si Thammarat. Όλοι τους μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο. Τρεις Ινδοί υπήκοοι δεν τραυματίστηκαν.

Η αστυνομία Tha Sae είπε ότι το μίνι βαν μετέφερε δέκα Ινδούς τουρίστες από το Hat Yai στη Songkhla με κατεύθυνση προς την Μπανγκόκ. Όταν το μίνι βαν έφτασε στον τόπο του ατυχήματος, το φορτηγό βρισκόταν στη δεξιά λωρίδα για να κάνει αναστροφή. Το μίνι βαν, που ερχόταν από πίσω, δεν κατάφερε να σταματήσει πριν προσκρούσει στο φορτηγό και χάσει τον έλεγχο.

Η αστυνομία του Tha Sae συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες από την ώρα του Τύπου.

Αυτό δεν είναι το πρώτο ατύχημα με μίνι βαν στην Ταϊλάνδη με ξένους τουρίστες.

Για παράδειγμα:

Τον Νοεμβριο, αρκετοί ξένοι τουρίστες τραυματίστηκαν σε ατύχημα με μίνι βαν στο λόφο Πατόνγκ όπως αναφέραμε εδώ.

Τον Μάρτιο, αρκετοί Γάλλοι τουρίστες τραυματίστηκαν όταν ένα μίνι βαν ανατράπηκε στην Καμάλα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.