Δύο Γάλλοι τουρίστες τραυματίστηκαν μετά από ανατροπή μίνι βαν στην Καμάλα

Καμάλα -

Δύο Γάλλοι τουρίστες τραυματίστηκαν μετά από ανατροπή μίνι βαν στην Καμάλα.

Η αστυνομία της Καμάλα ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 3:00 την Τετάρτη (29 Μαρτίουth) κοντά στο Laem Song στην Καμάλα.

Στο σημείο έφτασαν οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express για να βρουν το μίνι βαν που ανατράπηκε στο δρόμο. Ο οδηγός κ. Fun Toamardlee από το Trang περίμενε χωρίς τραυματισμό τις αρχές στο σημείο. Δύο Γάλλοι επιβάτες τραυματίστηκαν διάφορα και μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο.

Ο κ. Fun είπε στο Phuket Express ότι ο αριστερός πίσω τροχός έσκασε πριν χάσει τον έλεγχο και το μίνι βαν ανατραπεί.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.