Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Bangla Shooting και άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 έως την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023.

  1. Ένας Βρετανός συνελήφθη αφού φέρεται να έριξε ένα όπλο σε χώρο διασκέδασης στο Rawai, εφιστώντας την προσοχή των αρχών επιβολής του νόμου. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε από την Ταϊλάνδη και επέστρεψε πριν συλληφθεί.

Στη συνέχεια, η αστυνομία διαπίστωσε ότι ο Βρετανός φέρεται να είχε συνδεθεί με πολλά εγκλήματα στην περιοχή του Πουκέτ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν επίσης φυλακισμένος στο παρελθόν στη χώρα του για πολλές υποθέσεις όπως η πώληση παράνομων ναρκωτικών και πυροβόλων όπλων.

2. Ένας 26χρονος Αυστραλός συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ αφότου έφτασε και παρέδωσε το διαβατήριό του σε αστυνομικούς με κοκαΐνη μέσα.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Sakoo για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για εισαγωγή ναρκωτικών κατηγορίας 2 στο βασίλειο και παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 2.

3. Υπήρξαν συνολικά 141 θάνατοι και 18,600 τραυματισμοί από τροχαία ατυχήματα στο Πουκέτ από τον Ιανουάριο έως τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους 2023, λένε αξιωματούχοι του Πουκέτ.

Το Πουκέτ στοχεύει να μειώσει τον αριθμό των θανάτων από τροχαία ατυχήματα σε λιγότερους από 110 ετησίως.

4. Ένας 28χρονος Μαροκινός συνελήφθη αφού φέρεται να βρέθηκε να εργάζεται σε κατάστημα κάνναβης στην Πατόνγκ χωρίς νόμιμη άδεια εργασίας.

Η αστυνομία πήγε στο κατάστημα υποδυόμενη τους πελάτες πριν καταγράψει βίντεο με τον Μαροκινό να πουλά κάνναβη σε έναν από αυτούς.

5. Σε ένα σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη νωρίς το πρωί σήμερα, ένας πρώην εργαζόμενος σε μπαρ επιτέθηκε με πυροβολισμούς στο πάρκινγκ του Σόι Λάο κοντά στην οδό Bang La στην Πατόνγκ και τραυμάτισε τρία άτομα.

Ο κ. Τζες, ο φερόμενος ως ένοπλος, συνελήφθη από την αστυνομία στη σκηνή και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για περαιτέρω ανάκριση.

Αυτό είναι για αυτήν την εβδομάδα, να προσέχετε και να είστε ασφαλείς!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.