Θρασύς πυροβολισμός στην Πατόνγκ με τρία άτομα να τραυματιστούν

Πατόνγκ -

Σε ένα σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη νωρίς το πρωί σήμερα, ένας πρώην εργαζόμενος σε μπαρ επιτέθηκε με πυροβολισμούς στο πάρκινγκ του Σόι Λάο κοντά στην οδό Bang La στην Πατόνγκ και τραυμάτισε τρία άτομα.

Οπλισμένος με ένα περίστροφο Smith & Wesson διαμετρήματος 38, ο δράστης, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την αστυνομία μόνο ως ο κύριος Jess (ψευδώνυμο), πυροβόλησε πέντε φυσίγγια, αφήνοντας τρία άτομα να τραυματιστούν. Ο θρασύς πυροβολισμός έλαβε χώρα στις 2:25 π.μ. σήμερα, 19 Νοεμβρίου, προκαλώντας επείγουσες απαντήσεις από την αστυνομία της Patong και τα σωστικά συνεργεία και προκάλεσε την πλήρη διακοπή λειτουργίας της κοντινής περιοχής του μπαρ.

Στη σκηνή του συμβάντος στην περιοχή Kathu, οι αρχές βρήκαν τρία θύματα, όλοι άνδρες Ταϊλανδοί, που είχαν τραύματα από πυροβολισμό στα άκρα τους. Ένα θύμα επίσης τραυματίστηκε ελαφρά από επίθεση με μαχαίρι. Και οι τρεις, οι οποίοι δεν ταυτοποιήθηκαν αμέσως, μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο Patong και στο νοσοκομείο Vachira Phuket για θεραπεία.

Ο κ. Τζες, ο φερόμενος ως ένοπλος, συνελήφθη από την αστυνομία στη σκηνή και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για περαιτέρω ανάκριση.

Σύμφωνα με τον Πολ. Ο συνταγματάρχης Sujin Nilbodee, αρχηγός του αστυνομικού τμήματος Patong, ο κ. Jess, ο οποίος είναι σήμερα άνεργος, είχε ιστορικό συγκρούσεων με τα θύματα που χρονολογείται από τον περασμένο χρόνο. Ήταν εργάτης σε άγνωστο χώρο διασκέδασης στο Soi Bang La και είχε αναπτύξει αντιπαλότητα με τους τραυματίες.

Αφού εξαφανίστηκε για αρκετή ώρα, επέστρεψε στην περιοχή και συνάντησε τους παλιούς του αντιπάλους στο πάρκινγκ. Ακολούθησε σωματική συμπλοκή, η οποία κλιμακώθηκε όταν ο κύριος Τζες κατέφυγε στη χρήση του πυροβόλου όπλου του. Πολ. Ο συνταγματάρχης Sujin δήλωσε ότι ο κ. Jess προκάλεσε επίσης τραυματισμούς σε αθώους εργάτες μπαρ στην περιοχή από τα πυρά του.

Αρχικά, η αστυνομία της Patong θα συναντηθεί για να ζητήσει πρόσθετες δυνάμεις από την Αστυνομία της Περιφέρειας 8 για να διασφαλίσει την ασφάλεια των τουριστών καθώς πλησιάζει η υψηλή τουριστική περίοδος. Ο κ. Τζες, εν τω μεταξύ, αντιμετωπίζει νομικές ενέργειες από την ώρα του Τύπου.

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.