Βρετανός συνελήφθη αφού φέρεται να άφησε όπλο στο νυχτερινό κέντρο Rawai

Rawai -

Ένας Βρετανός συνελήφθη αφού φέρεται να έριξε ένα όπλο σε χώρο διασκέδασης στο Rawai, εφιστώντας την προσοχή των αρχών επιβολής του νόμου. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε από την Ταϊλάνδη και επέστρεψε πριν συλληφθεί.

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express ότι χθες, Δευτέρα (13 Νοεμβρίουth), συνέλαβαν έναν άνδρα τον οποίο προσδιόρισαν δημόσια μόνο ως MR. JAMAAL, Βρετανός υπήκοος (Η ηλικία του δεν δόθηκε). Καταζητείται ύποπτος στην Ταϊλάνδη με ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ. Κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία δημοσίως.

Η σύλληψη έγινε αφού πρόσφατα ο ύποπτος μπήκε σε έναν άγνωστο χώρο διασκέδασης στο Rawai. Φέρεται ότι έριξε ένα όπλο μπροστά από το χώρο προφανώς κατά λάθος. Στη συνέχεια, οι φρουροί ασφαλείας βρήκαν ένα κενό όπλο Glock 19 στο πάτωμα. Ο χώρος διασκέδασης ανέφερε αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία του Rawai, αλλά ο ύποπτος φέρεται να τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια, ο Jamaal φέρεται να έφυγε αμέσως από την Ταϊλάνδη νωρίς το επόμενο πρωί, προφανώς γνωρίζοντας ότι καταζητείται από τις αρχές.

Η αστυνομία του Chalong κατάφερε να ταυτοποιήσει τον Jamaal και ζήτησε επίσημο ένταλμα σύλληψης από τα δικαστήρια της Ταϊλάνδης, το οποίο επισήμανε τον κ. Jamaal, ο οποίος αποφάσισε να επιστρέψει στην Ταϊλάνδη και το Πουκέτ ελπίζοντας ότι το ίχνος της θήκης για το όπλο είχε κρυώσει. Δεν έχει. Στη συνέχεια, η αστυνομία διαπίστωσε ότι ο Βρετανός φέρεται να είχε συνδεθεί με πολλά εγκλήματα στην περιοχή του Πουκέτ. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επίσης φυλακιστεί στο παρελθόν στη χώρα του για πολλές υποθέσεις όπως η πώληση παράνομων ναρκωτικών και πυροβόλων όπλων.

Ο κ. Jamaal παρέμεινε υπό κράτηση από την αστυνομία μέχρι την ώρα του Τύπου και δεν είχε δώσει αμέσως δήλωση στον Τύπο ούτε ήταν γνωστό εάν είχε διατηρήσει τις υπηρεσίες δικηγόρου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.