Το Phuket Immigration διερευνά την υποτιθέμενη εργασία Ρώσων στο Tour Booth  

Πουκέτ -

Το Phuket Immigration επιθεώρησε ένα τουριστικό περίπτερο στο Kata αφού ειδοποιήθηκαν από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι Ο Ρώσος φέρεται να δούλευε παράνομα πώληση τουριστικών πακέτων.

Το Phuket Immigration είπε στο Phuket Express ότι την Πέμπτη (2 Οκτωβρίουnd), επιθεώρησαν ένα τουριστικό περίπτερο το οποίο βρίσκεται κοντά σε ξενοδοχείο στην οδό Kata στην Κάτα.

Διαπίστωσαν ότι το τουριστικό περίπτερο λειτουργεί από την εταιρεία Ivan Durian Tour με νόμιμη άδεια περιήγησης.

Μια υπάλληλος της Ταϊλάνδης, η κα Kanittha Maneesard, ήταν παρούσα στο περίπτερο. Μετά από αυτό εμφανίστηκε ένας άγνωστος Ρώσος. Είναι το ίδιο πρόσωπο που ανέφερε ένας ενδιαφερόμενος πολίτης στους αξιωματικούς μετανάστευσης.

Το όνομά του είναι MR. ΙΒΑΝ ΠΙΓΚΟ, Ρώσος υπήκοος. Έχει μια νόμιμη προσωρινή άδεια για να μείνει στο βασίλειο μαζί με μια επαγγελματική βίζα που θα λήξει στις 21 Νοεμβρίουst, 2023. Έχει επίσης νόμιμη άδεια εργασίας για να κάνει τη δουλειά, είπε η αστυνομία, με διοικητική και διαχειριστική ιδιότητα.

Οι αξιωματικοί μετανάστευσης ευχαρίστησαν τον Ιβάν για την τήρηση του νόμου και του υπενθύμισαν ότι πρέπει να τηρήσει τους όρους της άδειας εργασίας του, που απαγορεύουν τις προσωπικές ξεναγήσεις, και του ευχήθηκαν καλή μέρα.

Σχετικά άρθρα:

Η Phuket Immigration επιθεώρησε μια εταιρεία στο Πουκέτ αφού ενημερώθηκε ότι φέρεται να εργαζόταν παράνομα ένας Ρώσος.

Η Phuket Immigration επιθεώρησε ένα κατάστημα ενοικίασης οχημάτων στο Mueang Phuket αφού ειδοποιήθηκαν από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι η επιχείρηση φέρεται ότι ήταν εξ ολοκλήρου Ρώσικης ιδιοκτησίας και απασχολούσε ρωσικό προσωπικό παράνομα, χωρίς να εμπλέκονται υπήκοοι της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.