Η Μετανάστευση του Πουκέτ διερευνά το υποτιθέμενο κατάστημα ενοικίασης ρωσικών οχημάτων

Πουκέτ -

Η Phuket Immigration επιθεώρησε ένα κατάστημα ενοικίασης οχημάτων στο Mueang Phuket αφού ειδοποιήθηκαν από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι η επιχείρηση φέρεται ότι ήταν εξ ολοκλήρου Ρώσικης ιδιοκτησίας και απασχολούσε ρωσικό προσωπικό παράνομα, χωρίς να εμπλέκονται υπήκοοι της Ταϊλάνδης.

Οι αξιωματικοί της Υπηρεσίας Μετανάστευσης του Πουκέτ είπαν στο Phuket Express το περασμένο Σαββατοκύριακο ότι είχαν επιθεωρήσει ένα κατάστημα ενοικίασης οχημάτων στο Wichit, Mueang Phuket. Ένας ανήσυχος πολίτης ανέφερε ότι το κατάστημα φέρεται να ανήκε σε Ρώσο και απασχολούσε Ρώσους. Το όνομα του καταστήματος αποκρύπτεται από την Phuket Immigration.

Οι αξιωματικοί μετανάστευσης διαπίστωσαν ότι ο ιδιοκτήτης είχε νόμιμη άδεια επιχείρησης ενοικίασης οχημάτων. Δύο Ρώσοι άνδρες και ένας Καζακστάν βρέθηκαν επίσης με νόμιμες άδειες εργασίας. Το Phuket Express σημείωσε ότι οι αξιωματικοί δεν αποκάλυψαν πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τις άδειες εργασίας τους, όπως το ακριβές είδος εργασίας που τους επιτρεπόταν να εκτελέσουν.

Ένας άλλος Ρώσος στο κατάστημα βρέθηκε να έχει εκπαιδευτική βίζα. Ένας Ταϊλανδός βρέθηκε επίσης να εργάζεται στο κατάστημα, σε αντίθεση με την πληροφορία ότι δεν εμπλέκονταν υπήκοοι της Ταϊλάνδης. Το Phuket Express σημείωσε ότι οι αξιωματικοί δεν ανέφεραν εάν ο Ρώσος με τη Βίζα ΕΔ εργαζόταν στο κατάστημα.

Ωστόσο, ένας από τους Ρώσους που βρέθηκε με νόμιμη άδεια εργασίας αντιμετωπίζει κατηγορίες ότι ήταν ιδιοκτήτης σπιτιού και επέτρεπε σε αλλοδαπούς να μείνουν προσωρινά στο κατάλυμά του χωρίς να αναφέρουν το καθεστώς του αλλοδαπού στους αξιωματικούς μετανάστευσης εντός 24 ωρών.

Παρόμοιο άρθρο:

Η Phuket Immigration επιθεώρησε μια εταιρεία στο Πουκέτ αφού ενημερώθηκε ότι φέρεται να εργαζόταν παράνομα ένας Ρώσος.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.