Η Μετανάστευση του Πουκέτ διερευνά τους ισχυρισμούς παράνομων Ρώσων εργαζομένων

Πουκέτ -

Η Phuket Immigration επιθεώρησε μια εταιρεία στο Πουκέτ αφού ενημερώθηκε ότι φέρεται να εργαζόταν παράνομα ένας Ρώσος.

Η Phuket Immigration είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ειδοποιήθηκαν από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη ότι υπήρχε ένας Ρώσος υπήκοος που εργαζόταν παράνομα σε μια εταιρεία στο Wichit, στο Mueang Phuket.

Πήγαν στην εταιρεία όπου βρήκαν έναν Ρώσο. Ωστόσο, οι αστυνομικοί έλεγξαν και διαπίστωσαν ότι ο Ρώσος έχει νόμιμη άδεια εργασίας. Το Phuket Express σημείωσε ότι οι αξιωματικοί μετανάστευσης δεν αποκάλυψαν λεπτομέρειες για τον Ρώσο ή λεπτομέρειες σχετικά με την άδεια εργασίας του.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.