ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το Κέντρο Οδικής Ασφάλειας του Πουκέτ επιθεωρεί την περιοχή της θανατηφόρας συντριβής του φεστιβάλ χορτοφάγων

Πουκέτ -

Μια ομάδα από το Κέντρο Οδικής Ασφάλειας του Πουκέτ επιθεώρησε τη σκηνή αφού ένα σεντάν έπεσε σε χώρο για χορτοφάγους στην πόλη του Πουκέτ, αφήνοντας έναν νεκρό και πολλούς τραυματίες το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένα άτομο δηλώθηκε νεκρό στο σημείο, ενώ τουλάχιστον επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα σεντάν έπεσε στον χώρο του φεστιβάλ για χορτοφάγους στην πόλη του Πουκέτ λίγες μέρες πριν από την επίσημη έναρξη του φεστιβάλ.

Μια γυναίκα οδηγός σεντάν Mercedes Benz αντιμετωπίζει κατηγορίες για αλόγιστη οδήγηση προκαλώντας θάνατο μετά από σύγκρουση σε μια διάσημη περιοχή χορτοφαγικού φεστιβάλ στην πόλη του Πουκέτ λίγες μέρες πριν από την επίσημη έναρξη της εκδήλωσης.

Τώρα για την ενημέρωση:

Τη Δευτέρα (16 Οκτωβρίουth) η ομάδα επιθεώρησης ασφαλείας είπε στο Phuket Express ότι υπήρξε ένας θάνατος και συνολικά δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν στο δυστύχημα την περασμένη εβδομάδα. Επιθεώρησαν την περιοχή για να βρουν λύση για την αποφυγή περισσότερων τροχαίων ατυχημάτων σε παρόμοιες περιοχές.

Το Phuket Express σημείωσε ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι δρόμοι που στήνονται με πάγκους τροφίμων για το χορτοφαγικό φεστιβάλ, όπως στην οδό Yaowarad στο Samkong Rassada κοντά στο κινέζικο ναό Lim Hu Tai Su, στο Phuket Road στο Bang Neow κοντά στο Bang Neow Shrine. , και στην οδό Pattaya κοντά στο In Lor Rong κοντά στο κινέζικο ναό Sui Bon Tong στην πόλη του Πουκέτ.

Ωστόσο, οι τρεις δρόμοι δεν είναι μονόδρομοι όπως ο δρόμος Ranong όπου συνέβη το ατύχημα.

Η ύποπτη για το θανατηφόρο δυστύχημα φέρεται να αντιμετωπίζει πολλαπλές νομικές κατηγορίες, αλλά εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι είχε επείγουσα ιατρική περίθαλψη λόγω ζάλης που ήταν η αιτία του τραγικού συμβάντος.

Το γεγονός ότι ο δρόμος ήταν ανοιχτός στην κυκλοφορία παρά τους δεκάδες πάγκους με τρόφιμα και πολλούς πεζούς που αγόραζαν αγαθά επικρίθηκε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνει το Phuket Express. Οι αξιωματούχοι της πόλης επεσήμαναν ότι η εκδήλωση δεν είχε ακόμη ξεκινήσει επίσημα προς υπεράσπισή τους και ότι ο δρόμος είχε προγραμματιστεί να κλείσει τις κανονικές ώρες του φεστιβάλ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.