ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Γυναίκα κατηγορείται για αλόγιστη οδήγηση που προκάλεσε θάνατο μετά από ατύχημα στο Φεστιβάλ Χορτοφαγίας στο Πουκέτ, σκότωσε ένα άτομο

Πουκέτ -

Μια γυναίκα οδηγός σεντάν Mercedes Benz αντιμετωπίζει κατηγορίες για αλόγιστη οδήγηση προκαλώντας θάνατο μετά από σύγκρουση σε μια διάσημη περιοχή χορτοφαγικού φεστιβάλ στην πόλη του Πουκέτ λίγες μέρες πριν από την επίσημη έναρξη της εκδήλωσης.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένα άτομο δηλώθηκε νεκρό στο σημείο, ενώ τουλάχιστον επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα σεντάν έπεσε στον χώρο του φεστιβάλ για χορτοφάγους στην πόλη του Πουκέτ λίγες μέρες πριν από την επίσημη έναρξη του φεστιβάλ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο Αναπληρωτής Αρχηγός της Πόλης του Πουκέτ, Αντισυνταγματάρχης Σαράουτ Τσοτσουβάν, δήλωσε στο Phuket Express ότι υπήρξε ένας θάνατος και συνολικά δέκα τραυματίες, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού της Mercedes Benz, ο οποίος πλέον δηλώνεται δημόσια ως η κυρία Aroon Thongsarn, 62 ετών.

Η κυρία Aroon είπε στην αστυνομία του Πουκέτ ότι ζαλίστηκε ενώ οδηγούσε πριν πατήσει κατά λάθος το γκάζι αντί για το φρένο, κάτι που προκάλεσε το ατύχημα.

Ένα τοπικό νοσοκομείο δεν έχει ακόμη αποκαλύψει τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος για το αλκοόλ. Ωστόσο, σε αυτό το στάδιο, αντιμετωπίζει κατηγορίες για αλόγιστη οδήγηση που προκάλεσε ζημιές, τραυματισμούς και θάνατο, σημείωσε ο συνταγματάρχης Sarawut.

Η κυρία Aroon δεν έχει κάνει άμεση έκκληση, ωστόσο, φαίνεται να εμμένει στη δήλωσή της ότι υπέστη έκτακτη ιατρική κατάσταση υγείας που οδήγησε στο περιστατικό.

Το περιστατικό οδήγησε επίσης σε συνεχείς καταγγελίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ρωτούσαν γιατί ο δρόμος ήταν ακόμα ανοιχτός στην κυκλοφορία, ακόμη και μονόδρομος, όταν ο χώρος ήταν περιορισμένος και πολλοί πωλητές πουλούσαν ήδη πιάτα για χορτοφάγους. Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ δεν έχουν απαντήσει επίσημα στις ερωτήσεις αυτή τη στιγμή, εκτός από το ότι δήλωσαν ότι το φεστιβάλ δεν είχε ξεκινήσει ακόμη επίσημα κατά τη διάρκεια του ατυχήματος, αλλά όταν ανοίξει το φεστιβάλ, ο δρόμος θα είναι κλειστός για την κυκλοφορία και θα είναι ανοιχτός μόνο για πεζούς.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.