Το Dugong διασώθηκε στην παραλία στο Krabi

Κράμπι –

Ένα dugong διασώθηκε σε μια παραλία στην περιοχή Klong Thom.

Αξιωματούχοι από τους Θαλάσσιους και Παράκτιους Πόρους ενημερώθηκαν από έναν αρχηγό χωριού στην υποπεριφέρεια Sai Khao την Τρίτη (17 Οκτωβρίουth) για το περιστατικό. Ένα dugong βρέθηκε κολλημένο στην παραλία Baan Bor Mueang.

Τα σωστικά συνεργεία έφτασαν στην παραλία για να βρουν τον σκούφο που ήταν ακόμα ζωντανός. Έχει μήκος 2.20 μέτρα και βάρος 200 κιλά. Δεν βρέθηκαν τραύματα στο dugong και οι κάτοικοι της περιοχής βοήθησαν να μεταφερθεί το dugong πίσω στη θάλασσα.

Σχετικά άρθρα:

Ένα dugong βρέθηκε νεκρό στη θάλασσα στο Krabi.

Ένα dugong βρέθηκε δυστυχώς νεκρό σε ένα νησί στο Krabi.

Ένα dugong 280 κιλών βρέθηκε νεκρό στη θάλασσα Κράμπι.

Ένα ακέφαλο σκάμμα βρέθηκε σε παραλία της συνοικίας Nuea Klong.

Ένα dugong βρέθηκε νεκρό σε παραλία στο νησί Lanta.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.