Ο Ντούγκονγκ βρέθηκε νεκρός στο Κράμπι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MGR διαδικτυακά

Krabi-

Ένα dugong βρέθηκε νεκρό στη θάλασσα στο Krabi.

Το νεκρό dugong βρέθηκε από έναν ντόπιο ψαρά στη θάλασσα στο Baan Nai Nang, στην υποπεριφέρεια Khao Kram, Mueang Krabi. Το dugong ανέβηκε στην προβλήτα χθες (13 Νοεμβρίουth).

Ο κ. Donlor Gamepitak, σύμβουλος της Ένωσης Ψαράδων του Krabi είπε στο Phuket Express ότι το dugong ήταν ένα αρσενικό ηλικίας περίπου τριών ετών. Ζύγιζε 100 κιλά και έχει μήκος 1.50 μέτρο.

Δεν βρέθηκαν σοβαρά τραύματα. Πιστεύεται ότι ο dugong πέθανε τουλάχιστον 24 ώρες πριν τον βρουν. Η περιοχή όπου βρέθηκε νεκρός έχει πολλή κύρια τροφή του, θαλασσινό χόρτο. Διενεργείται νεκροψία-νεκροτομή για να εντοπιστούν τα αίτια του θανάτου του.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.