Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης φτάνει στο Πουκέτ για να δώσει συνέχεια στα μεγάλα έργα μεταφορών

Πουκέτ -

Ο Ταϊλανδός πρωθυπουργός Srettha Thavisin έφτασε στο Πουκέτ την Παρασκευή (29 Σεπτεμβρίουth) για την παρακολούθηση της ανάπτυξης των αεροδρομίων στις επαρχίες Ανταμάν και των μεγάλων συγκοινωνιακών έργων στο Πουκέτ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Chai Watcharong είπε στον Τύπο.

Η ανάπτυξη των αεροδρομίων στην ακτή Andaman είναι:

  1. Το έργο ανάπτυξης του διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ Φάση 2 επέκτασης με προϋπολογισμό 5.8 δισεκατομμυρίων μπατ.
  2. Το έργο ανάπτυξης του διεθνούς αεροδρομίου Krabi με προϋπολογισμό 2.7 δισ. μπατ.
  3. Το έργο κατασκευής του διεθνούς αεροδρομίου Phang Nga ή του διεθνούς αεροδρομίου Andaman με προϋπολογισμό 80 δισεκατομμυρίων μπατ.

Τα κυριότερα συγκοινωνιακά έργα είναι:

  1. Ειδικά έργα οδοποιίας είναι η σήραγγα Patong στα 3.98 χιλιόμετρα και η Mueang Mai – Koh Kaew- Kathu Expressway στα 30.26 χιλιόμετρα.
  2. Κύρια έργα οδοποιίας.

Ο Πρωθυπουργός Srettha σημείωσε, «Το Πουκέτ είναι μια επαρχία πρότυπο για την τόνωση της οικονομίας με τις μοναδικές της προσφορές. Το Πουκέτ συνδέει επαρχίες συμπλέγματος (Phang Nga και Krabi). Οι ταξιδιώτες στο Πουκέτ κατευθύνονται επίσης συχνά σε αυτούς τους προορισμούς. Το Πουκέτ είναι μια από τις κορυφαίες τουριστικές πόλεις στον κόσμο που δεν πρέπει να σταματήσει να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται».

Σχετικά άρθρα:

Ο νέος πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin επισκέφθηκε το Πουκέτ για να συζητήσει την επέκταση του διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ και την τουριστική ανάπτυξη.

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin επισκέφθηκε τον δρόμο Bangla στην Patong. Ο λόγος για την επίσκεψη στο Πουκέτ ήταν επειδή ήταν η κύρια πύλη, σύμφωνα με τον κ. Thavisin, του διεθνούς τουριστικού εισοδήματος της χώρας.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.