Ο νέος πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin επισκέπτεται το Πουκέτ

Πουκέτ -

Ο νέος πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin επισκέφθηκε το Πουκέτ για να συζητήσει την επέκταση του διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ και την τουριστική ανάπτυξη.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο Srettha Thavisin, ο υποψήφιος Πρωθυπουργός από το Κόμμα Pheu Thai, κέρδισε την ψηφοφορία με δύο σώματα στο κοινοβούλιο της Ταϊλάνδης για να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας.

Τώρα για την ενημέρωση:

η 30th Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha έφτασε στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ την Παρασκευή (25 Αυγούστουth) περίπου στις 11:00 π.μ. Συζήτησε με στελέχη του αεροδρομίου τα σχέδια για επέκταση του αεροδρομίου.

Το απόγευμα από τις 2:30 έως τις 4:30 μ.μ., συναντήθηκε με επιχειρηματίες στο Πουκέτ για να συζητήσουν την ανάπτυξη της επαρχίας. Μετά από αυτό, στις 5:00 μ.μ. συναντήθηκε με επιχειρηματίες στην οδό Thalang στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ.

Στις 8:00 μ.μ. συναντήθηκε με επιχειρηματίες στο Bangla Road σχετικά με τον τουρισμό και προτάσεις για τις επόμενες ώρες.

Το Σάββατο (26 Αυγούστουth) θα συναντηθεί με επιχειρηματίες στο Phang Nga για να συζητήσουν τον τουρισμό ευεξίας στις επαρχίες Andaman πριν επιστρέψει στην Μπανγκόκ το απόγευμα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.