Γερμανός πνίγεται στην παραλία Karon στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας 52χρονος Γερμανός πνίγηκε αφού πήγε για μπάνιο με τον 11χρονο γιο του στην παραλία Karon.

Η αστυνομία του Chalong ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 8:50 το απόγευμα της Δευτέρας (7 Αυγούστουth) στην παραλία Karon. Αυτοί και το Phuket Express έφτασαν στην παραλία όπου βρέθηκε αναίσθητος ο κ. Jurgen Ralf Wiltzsch, 52 ετών, Γερμανός υπήκοος.

Το 11χρονο αγόρι του, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό λόγω της ηλικίας του, είπε στα ταϊλανδικά μέσα ότι μαζί με τον πατέρα του πήγαν για μπάνιο στις 7:30 μ.μ. Ένα κύμα παρέσυρε τον πατέρα του, αλλά το αγόρι κατάφερε να κολυμπήσει πίσω στην παραλία. Μίλησε στους ναυαγοσώστες στην παραλία για τον εξαφανισμένο πατέρα του προτού πάνε στη θάλασσα και τραβήξουν τον πατέρα του πίσω στην παραλία.

Στον κ. Wiltzsch χορηγήθηκε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, αλλά αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αυτός είναι ο έκτος πνιγμός στις παραλίες του Πουκέτ μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, πέντε από τους οποίους είναι ξένοι τουρίστες.

Παρόμοια περιστατικά πρόσφατα:

Δύο Ινδοί τουρίστες πνίγηκαν στην παραλία Karon, στο Mueang Phuket, αφού φέρεται να αγνόησαν τις κόκκινες σημαίες και δεν είχαν προειδοποιήσεις για κολύμπι.

Ένας άνδρας τουρίστας από τη Σενεγάλη εξαφανίστηκε αφού πήγε να κολυμπήσει στη θάλασσα στην παραλία Freedom στο Karon του Πουκέτ.

Η σορός ενός αγνοούμενου Σενεγαλέζου τουρίστα ξεβράστηκε σήμερα στην ακτή στην υποπεριφέρεια Karon του Πουκέτ, αφού χάθηκε στην ταραγμένη θάλασσα στις 28 Ιουλίου.

Ένας Ταϊλανδός αγνοείται αφού πήγε να κολυμπήσει στη θάλασσα αγνοώντας τις κόκκινες σημαίες σε μια παραλία στο Thalang.

Ένας Ρώσος τουρίστας πνίγηκε σε μια παραλία στο Thalang, φέρεται να αγνοεί τις κόκκινες σημαίες και χωρίς προειδοποιήσεις για κολύμπι.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.