ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το σώμα του αγνοούμενου Σενεγαλέζου τουρίστα ξεβράστηκε στην ακτή στο Karon του Πουκέτ

Karon -

Η σορός ενός αγνοούμενου Σενεγαλέζου τουρίστα ξεβράστηκε σήμερα στην ακτή στην υποπεριφέρεια Karon του Πουκέτ, αφού χάθηκε στην ταραγμένη θάλασσα στις 28 Ιουλίου.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας άνδρας τουρίστας από τη Σενεγάλη εξαφανίστηκε αφού πήγε να κολυμπήσει στη θάλασσα στην παραλία Freedom στο Karon του Πουκέτ.

Τώρα για την αναφορά μας:

Το σώμα ενός αγνοούμενου Σενεγαλέζου, του κ. Cheikhonuna Be, 22 ετών, βρέθηκε στην παραλία Freedom κοντά στην τοποθεσία όπου δηλώθηκε η εξαφάνισή του την Παρασκευή.

Ο Be εξαφανίστηκε σε ταραγμένα νερά στην παραλία Freedom στην υποπεριοχή Karon της συνοικίας Mueng του Πουκέτ, αφού πήγε για κολύμπι με τους τρεις φίλους του. Οι τελευταίοι διασώθηκαν και επέζησαν.

Το προσωπικό διάσωσης του Κέντρου Θαλάσσιας Διάσωσης μαζί με 10 ναυαγοσώστες πραγματοποίησαν επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αμέσως μετά την ειδοποίηση για το συμβάν.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων Ναυτικής Ασφάλειας Περιοχή 3 έστειλε εξειδικευμένη ομάδα για να συνδράμει στην αποστολή διάσωσης. Ωστόσο, αντιμετώπισαν προκλήσεις στον εντοπισμό του αγνοούμενου τουρίστα λόγω των θαλασσοταραχών. Τελικά, το σώμα του τουρίστα βρέθηκε ξεβρασμένο στην παραλία Freedom στις 6:50 π.μ. σήμερα, 30 Ιουλίου 2023.

Ο νεκρός επιβεβαιώθηκε ότι είναι ο αγνοούμενος Σενεγαλέζος, σύμφωνα με το νοσοκομείο Vachira Phuket. Οι αρχές προειδοποίησαν να μην κολυμπήσετε στην τρέχουσα ταραγμένη θάλασσα.

Εγγραφή
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.